Er din virksomhed dér, hvor eleverne forventer?

Vores undersøgelse afslører, at de unge elevaspiranter trofast surfer rundt på jobindex.dk løbende – også i de perioder, hvor de ikke anser sig selv som egentlig jobsøgende. Og de forventer, at du viser dig her.


Jobsøgende elever der bruger jobsitesDet er klart, at når eleverne går i direkte jobsøgnings-modus, så er jobsites det helt store samlingssted, som med erfarne kandidater – hele 81% elever anvender jobsites her. Du vidste det måske ikke, men de unge elever har faktisk også blikket rettet på jobsites, selv når de ikke er jobsøgende – hele 43%.

Sammenlagt giver det et massivt fokus på jobsites og jobindex.dk især fra elevernes side. Og de vil gerne have, at din virksomhed er til stede hele tiden – så de kan lære dig bedre at kende. Det kræver blot en god elevpræsentation, hvor din virksomhed har målrettet indholdet mod eleverne. Jobindex står naturligvis klar med en hjælpende hånd, hvis det er ønsket.

Hvilket indhold læggerne elevene mest vægt på?

Eleverne ønsker ofte at opleve virksomhederne lidt mere ”bag om”, end blot gennem en almindelig firmapræsentation.

Ikke-jobsøgende elever der bruger jobsites


De er blandt andet nysgerrige på de arbejdsopgaver, de får mulighed for at prøve kræfter med. De er ivrige efter at suge læring til sig, så giv dem gerne indsigt i, hvor meget de kan lære hos jer.

De unge søger også noget tryghed i processen, så det er en rigtig god idé at fortælle, hvis I har en gennemtænkt plan med elevpladsen og processen – har I haft elever før, er det vigtigt at få fortalt her.

Derudover har det betydning i sig selv, når du viser, at din virksomhed prioriterer at være til stede på f.eks. Jobindex direkte til eleverne. Vis dem, hvorfor du gerne vil tiltrække dem, og hvordan det er at arbejde hos jer.

Herunder kan du se, hvordan andre har gjort

Visuel eksempel på elevpræsentation fra GF Forsikring


Visuel eksempel på jobannonce fra JYSK

Få jeres egen Elevprofil – og vær top of mind blandt eleverne

Ring til os på 3832 3355 for mere info eller send os en mail.