Profilannonce + CV-match og genindrykningsgaranti

Bliv set, og kom direkte i indbakken hos relevante kandidater

Det er enkelt at indrykke en Profilannonce med CV-match hos Jobindex. Du formulerer selv annonceteksten og sender den sammen med dit firmalogo til Jobindex, som opsætter Profilannoncen og sikrer, at den er søgbar i de rette jobkategorier og geografiske områder.

Derudover søger Jobindex’ rekrutteringskonsulenter blandt de mere end 135.000 CV’er i vores database og sender relevante kandidater en mail med en opfordring til at søge jobbet.

Din annonce er online i 4 uger, og som en ekstra service får du genindrykningsgaranti i op til 8 uger, hvis du ikke får den første kandidat indenfor de første 4 uger.

Det får du:

  • Synlighed overfor 850.000 månedlige brugere i 4 uger
  • Målrettet eksponering overfor relevante kandidater blandt 300.000 Jobagenter
  • En motiverende og personlig henvendelse til relevante personer i CV-databasen

”Vi gik over til CV-match, dels fordi det giver en mulighed for at nå personer, der ikke er så aktive jobsøgende, men har givet deres CV til Jobindex. For Scanbur giver det et større ansøgerfelt, og vi har fået en stilling besat på denne måde og har nu fået den helt rigtige Customer Service Manager.”

Susanne Smith, HR Manager, Scanbur

Det siger kandidaterne: ”D. 20. februar sendte du mig en mail via Jobindex CV-database vedrørende et job som ‘Customer Service Manager’ hos Scanbur A/S. Jeg vil lige fortælle dig, at jeg har fået jobbet - og havde du ikke sendt mig den mail, var dette ikke sket. Derfor vil jeg takke for, at Jobindex var så dygtige til at matche mit CV til dette job! ”

Pris: kr. 4.995,– ekskl. moms.

Ring til din kontaktperson hos Jobindex for at høre nærmere.