COVID-19: Brug Jobindex, som du plejer

Selvom intet lige nu er, som det plejer at være i Danmark, er alting alligevel, som det plejer i vores samarbejde.

Vi er her for dig

Har du spørgsmål eller brug for sparring til tiden lige nu, så tag fat i din kontakt hos Jobindex. Der er stadig mange vigtige processer igang rundt omkring i landet, og vi har naturligvis fingeren på pulsen, når det kommer til tips og gode råd til annoncering, employer branding og rekruttering. Både under krisen – og ikke mindst på vej ud af den igen. Sammen spiller vi hinanden stærke.

Kandidaterne er opmærksomme og interesserede

Der har naturligvis været et klart fald i besøgende på Jobindex set over hele marts måned i år – i forhold til sidste år. Men tallet er opadgående for den sidste uge af marts. Og vi har ligeledes målt en øget aktivitet på jobannoncerne, hvor vi lige akkurat overstiger det samlede gennemsnit af nysgerrige besøgende netop her – i forhold til inden Danmark delvist lukkede ned. Der er et vågent øje her, som bestemt er positivt.

Vi venter spændt – og står klar

Med udsigt til en forsigtig og gradvis åbning af landet inden for rækkevidde, er vi lige så spændte som dig på, hvornår vi alle igen frit kan færdes og mødes. Der er mange aspekter og detaljer i rekrutteringsarbejdet, som skal holdes i kog, så man ikke mister terræn – vi står klar til at hjælpe dig helt i mål.

Forbered dig, mens du venter

Mens du venter på, at alting bliver mere, som det plejer, kan du orientere dig i vores løsninger inden for annoncering, rekruttering og branding. Du kan også finde inspiration til dit HR- og rekrutteringsarbejde.