Dine virksomhedsfølgere kan være guld værd


På jeres Virksomhedsprofil på jobindex.dk har brugerne mulighed for at følge jeres virksomhed, præcis som man kender det fra de sociale medier. Det betyder, at de får en notifikation på mail, hver gang I lægger en nyhed eller et job online. Men hvad kan I bruge følgere til?

For jer som virksomhed er følgerne yderst værdifulde. For det første har de ved at følge jer tilkendegivet en interesse i jeres virksomhed, og for det andet giver det jer jeres helt egen unikke og private CV-database, hvor følgerne har givet samtykke til, at I som virksomhed må kontakte dem.

I har adgang til alle følgernes CV’er gennem CV-databasen og kan ud fra forskellige kriterier finde frem til interessante kandidater i forhold til en konkret stilling, I skal have besat. (Se billedeeksempel).

Kontakt kandidaterne direkte

Når I har fundet frem tilde interessante profiler, kan I direkte fra CV-databasen tage kontakt til kandidaterne og sende dem en personlig besked, om at I finder deres profiler interessante, og at de, hvis de har interesse i jobbet, gerne må kontakte jer eller sende en motiveret ansøgning.

Hvis I på nuværende tidspunkt ikke har så mange følgere, kan vi anbefale jer, at I får lavet en opdateret Virksomhedsprofil hos os – det er ganske gratis. Her kan du eksempelvis se hvordan vores egen virksomhedsprofil ser ud.

Ønsker du mere info omkring følgere? Så kontakt os på 38 32 33 55.