Ram de rigtige kandidater med ny geo-funktion


Vi har optimeret din mulighed for at ramme de kandidater, der ønsker at arbejde i netop din virksomheds geografiske område. For kandidater stiller større og større krav til, hvor de gerne vil arbejde – og ikke mindst transporttiden til og fra arbejdspladsen.

Tidligere har vores kandidater ikke kunnet angive deres geografiske interesseområde på et detaljeret niveau, når de søger på Jobindex. Men det kan de nu med vores nye funktion, radiussøgning. Her oplyser kandidaterne i hvilken radius, typisk fra deres bopæl, de ønsker at arbejde.

Det betyder, at jo mere specifikt du kan angive arbejdspladsens geografiske placering, desto flere kandidater vil du ramme.

”Angiv bredt, ram bredt” holder ikke længere

Vi oplever, at flere virksomheder – i forsøget på at ramme bredt – angiver, at et job eksempelvis ligger i ”Jylland” i stedet for på ”Vej 123, 7500 Holstebro”. Det vil dog resultere i, at du kun rammer de kandidater, der har angivet netop så bredt som ”Jylland” – og misser dem, der søger specifikt på en kommune, by, postnummer eller i en radius fra en bestemt adresse.

Sådan får du mest ud af radiussøgning

Angiver du, at dit ledige job ligger på adressen ”Vej 123, 7500 Holstebro”, inkluderes jobbet i alle Jobagenter og søgeresultater på Jobindex, der indeholder ét eller flere af følgende geografiske søgekriterier:

  • Vej 123, 7500 Holstebro
  • 7500 Holstebro
  • Holstebro
  • Vestjylland
  • Region Midtjylland
  • Jylland

Angiver du i stedet, at dit ledige job ligger i ”Region Midtjylland”, vil det resultere i færre match, da jobbet kun inkluderes i Jobagenter og søgeresultater, der indeholder disse søgekriterier:

  • Region Midtjylland
  • Jylland

Se her, hvad det betyder, hvis du angiver område eller region kontra en specifik adresse:

Hvis du angiver område eller region:

Hvis du angiver adresse:

Derfor rammer du fremover flere, og tilmed mere relevante, kandidater, jo mere konkret du er – også rent geografisk. Det eneste du skal gøre, er at være så præcis som mulig, når du angiver, hvor jobbet befinder sig. Så sørger vi for at brede søgningen ud til de mest relevante kandidater.