Netværksbar

Jobindex og Dansk HRM Forening inviterer dig til Netværksbar i et uformelt og hyggeligt rum, hvor HRM-studerende og HR-professionelle mingler og får inspiration sammen.

18. september 2020
16.30-19.00

SoHo, Flæsketorvet 68, 1711 København

Deltagelse er gratis


Glæd dig til at nyde et glas og få gode samtaler i gang med ligesindede. Og nyd godt af det faglige indspark – det kan være om nye tendenser i rekruttering og fastholdelse, det kan være om onboarding, trivsel og motivation og alt midt i mellem. Formidlet af erfarne HR-folk og foredragsholdere. Og så er det naturligvis gratis for dig.

Netværksdelen har stor værdi – hyggen er i højsædet, og det faglige er i centrum. Tag et kig på videoklippene her på siden. Her kan du være med på en kigger og få et godt indtryk af, hvordan Netværksbaren fungerer. Og ikke mindst, hvorfor både virksomheder og studerende elsker at være med.

#netværketlever

Ja, netværket lever i den grad. Mange af jer er gode til og glade for at poste på Instagram, når I er med på netværksbar. Bliv endelig ved med det. Og brug meget gerne vores hashtag her, så kan vi alle altid let finde flere gode stemningsbilleder fra arrangementerne.

Program

Som altid er Netværksbaren et uformelt og hyggeligt rum, hvor HRM-studerende og virksomheder mingler og får inspiration sammen. Og det er i hvert fald aldrig kedeligt, så kom og vær med!

16.30-17.30

Drop-in

Kom og få et glas, inden oplægget starter.

17.30-19.00

Forretningsorienteret HR tilpasset tendenserne

Christian Kurt Nielsen, bestyrelsesmedlem og tidligere adm. direktør for Mercuri Urval

Christian tager dig med på en spændende snak om de absolutte topprioriteter i 2020 inden for HR, hvordan den finansielle business case for godt HR-arbejde ser ud, og ikke mindst hvordan vi sikrer, at HR fremstår som forretningsorienteret overfor topledelsen. Du går hjem med et skarpt indblik i, hvilken indflydelse på det økonomiske resultat, det gode HR-arbejde har.

Videoer fra tidligere arrangementer


Netværksbar arrangeres af