Netværksbar

Jobindex, DANSK HR og Dansk HRM Forening inviterer dig til netværksbar i et uformelt og hyggeligt rum, hvor HRM-studerende og HR-professionelle mingler og får inspiration sammen.

Den 19. april
kl. 16:30 - 19:30

Scandic Aarhus City
Østergade 10
8000 Aarhus

Gratis
deltagelseGlæd dig til at nyde et glas og få gode samtaler i gang med ligesindede. Nyd godt af faglige indspark om eksempelvis nye tendenser i rekruttering og fastholdelse, onboarding, trivsel, motivation og alt midt i mellem – formidlet af erfarne HR-folk og foredragsholdere. Og så er det naturligvis gratis for dig.Netværksdelen har stor værdi – hyggen er i højsædet, og det faglige er i centrum. Tag et kig på videoklippene her på siden. Her kan du være med på en kigger og få et godt indtryk af, hvordan Netværksbaren fungerer. Og ikke mindst, hvorfor både virksomheder og studerende elsker at være med.

#netværketlever

Ja, netværket lever i den grad. Mange af jer er gode til og glade for at poste på Instagram, når I er med på netværksbar. Bliv endelig ved med det. Og brug meget gerne vores hashtag #netværketlever, så kan vi alle altid let finde flere gode stemningsbilleder fra arrangementerne.

Save the date

Kommende arrangementer i 2024:
19. april i Aarhus
7. juni i København
20. september i København
8. november i København
15. november i Aarhus

Se videoer og billeder fra tidligere arrangementerBilleder fra tidligere arrangementer

Netværksbar arrangeres af