Medarbejdertrivsel er også vigtig i modvind


AS3 Companies

Sunde og tilfredse medarbejdere har effekt på bundlinjen, uanset hvilken vej konjunkturerne bevæger sig. Medarbejderne hos Schneider Electric Denmark A/S kan ikke kun glæde sig over et forbedret arbejdsklima og dermed øget livskvalitet. De kan også glæde sig over, at deres virksomhed er blevet hædret med en pris internt i den verdensomspændende koncern for aktivt at sætte fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed.


HR-direktør i Schneider Electric, Sonja Admiraal Bentzen, iværksatte for flere år siden arbejdet med at optimere medarbejdertrivslen – og dermed virksomheden. Det arbejde kan i dag ses på de ansattes humør og arbejdsglæde samt på virksomhedens bundlinje.

”Jeg har altid været af den overbevisning, at investering i sunde og tilfredse medarbejdere betaler sig. Medarbejdere, der har det godt fysisk og psykisk, er mere produktive end de, der ikke har det godt,” fortæller Sonja Admiraal Bentzen, der løbende har kunnet konstatere, at hendes overbevisninger har holdt stik.

Læs hele historien om Sonja Admiraal Bentzen og medarbejdernes vej til at eliminere langtidssygemeldinger og gøre Schneider Electric til en endnu mere attraktiv arbejdsplads.

Annonce: