Interessevisning – timing is everything!

På Jobindex kan brugerne uforpligtende vælge at vise interesse for et job, som I har slået op. Det er rigtigt godt for dig, der sidder med rekruttering.

Det betyder nemlig, at du potentielt får et større og mere kvalificeret kandidatfelt at vælge imellem. For de profiler, der normalt ikke har tid til at sende en motiveret ansøgning og CV, kan nu tilkendegive deres interesse i stillingen. Det kan være specialister eller folk, der allerede sidder i et job – men som godt kunne være klar til et skifte hvis det rigtige tilbud dukker op.

Det handler kort fortalt om at gå efter de kandidater, der viser interesse på det rette tidspunkt. Timing is everything!

interessevisning

Flere tusinde har allerede vist interesse – måske også for jeres job?

Efter lanceringen af interessevisning har flere tusinde kandidater allerede tilkendegivet deres interesse for en given stilling, og hvem ved, om én eller flere også har vist interesse for jeres jobopslag?

Så medmindre du ikke er interesseret i at få flere egnede kandidater, så vil vi opfordre dig til at gå ind og tjekke det med det samme. Hvis du finder nogle af de profiler interessante, kan du tage kontakt til dem direkte i systemet via din kundeside og dine aktive annoncer.

Nedenfor kan du se et eksempel på, hvordan oversigten over kandidater med et online CV, der enten aktivt har vist interesse for dit jobtilbud eller følger din virksomhed, ser ud.

Tag fat i din kontaktperson hos Jobindex, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om interessevisning.

interessevisning