Fremtidens rekruttering handler om indsigt

Kender du jobsøgerne? Det gør vi

Indsigt handler om at vide, hvordan de mest velegnede kandidater finder vej til det rigtige job. Vi er Danmarks største jobmarked, fordi netop den viden er vores vigtigste værdi. Tryk på knappen, så ringer vi dig op og booker et møde.

Skal vi ringe dig op?

Du kan også ringe til os på
38 32 33 55
, eller skrive en mail til salg@jobindex.dkSådan får du indsigt til fremtidens rekruttering

Vi har samlet vores viden om fremtidens rekruttering i én analyserapport, som vi stiller gratis til rådighed for vores kunder og samarbejdspartnere. Analysen er gennemført af Boston Consulting Group, og i dette års rapport stiller vi skarpt på rekruttering til danske virksomheder med afsæt i 6.500 svar fra aktivt og passivt jobsøgende i Danmark. Det giver et skarpt blik på jobsøgernes oplevelse af rekrutteringsprocessen og på, hvordan du kan motivere og tiltrække kandidater i deres jobsøgning.

Få rapporten gratis her


Sådan får du indsigt om dit eget employer brand

Spørgsmål kræver svar, og vil du vide, om jobsøgerne kender jeres virksomhed nok til at søge job hos jer, eller hvad medarbejdere synes om jeres virksomhed som arbejdsplads, så finder vi svaret. Vi kender konkurrenterne i din branche, og vores analyseteam sidder klar til at opklare, hvad Jobindex' spørgepanel med lønmodtagere og ledere kan fortælle om din virksomheds brand som arbejdsplads.

Stil dine spørgsmål til os – så får du indsigt, rådgivning og konkrete anbefalinger med vores employer branding analyser.

Jobindex kender fremtidens rekruttering

Jobindex er bindeleddet mellem din virksomhed og de helt rigtige kandidater. Vi tilbyder rådgivning om alt inden for employer branding, rekruttering og jobannoncering. Vi leverer viden og statistik om jobmarkedet til Nationalbanken, og udarbejder analyser og kreative branding løsninger sammen med specialister, der tager evidens alvorligt. Vi samarbejder med små og store virksomheder.

Skal vi ringe dig op?