Adventskalender 2016


Deltag i vores julekonkurrence

For første gang laver Jobindex en adventskalender, som både giver dig inspiration og mulighed for at vinde 2 biografbilletter hver søndag i advent.

Hver søndag frem til jul kan du åbne en ny låge. Her finder du et enkelt spørgsmål, som du skal besvare for at deltage i konkurrencen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Klik på lågen, få inspiration og se ugens spørgsmål. Send derefter din besvarelse med emnelinjen Adventskalender 2016 + lågens nummer (fx ”Adventskalender 2016: Låge 1) til julekalender@jobindex.dk i løbet af den efterfølgende uge, dog senest torsdag midnat.

I mailen skal du skrive:

  1. Din besvarelse
  2. Dit navn og din adresse


Låge 1
Låge 2
Låge 3

Balance mellem arbejde og fritid


Tak til alle jer, der deltog i sidste uge! Vi har nu trukket lod blandt de mere end 4.100 indsendte besvarelser til spørgsmålet "Hvordan jonglerer du mellem arbejde og fritid?".

Stort tillykke til Jesper fra Brovst, som har fået direkte besked.

Se et sammendrag af jeres svar på hvordan I jonglerer mellem arbejde og fritid her.

Låge 4

Hvordan fejrer I successer på dit arbejde?


Mange salgsafdelinger har en klokke, de slår på, når de sælger. Men et klap på skulderen, et anerkendende ord eller en bonus kan også være en måde at fejre, at I har nået et mål.

Vind 2 biografbilletter

Skriv kort, hvordan I på din nuværende eller tidligere arbejdsplads markerer/markerede, at I har nået et mål, og hvordan I fejrer/fejrede det. Send det i en mail til os på julekalender@jobindex.dk inden midnat torsdag den 22. december 2016.

Husk at skrive ”Adventskalender 2016: Låge 4” i emnelinjen samt dit navn og din adresse under besvarelsen, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder konkurrencen om de 2 biografbilletter.


Vil du høre mere fra os?

Hvis du vil ha’ mere inspiration, tips, guides og baggrundsviden indenfor fx jobsøgningen, CV’et, jobsamtalen eller karriereskiftet samt ind i mellem en konkurrence, kan du modtage vores nyhedsbrev, der kommer cirka en gang om måneden.

✓ Ja tak, jeg vil gerne modtage Jobindex’ nyhedsbrevIndtast den e-mail, du vil modtage nyhedsbrevet på her og tryk ”Tilmeld”. Så får du tilsendt en mail, hvor du bekræfter din tilmelding.


Konkurrenceregler

Vi trækker lod blandt ugens besvarelser i løbet af fredagen, dvs fredag d. 2. december for låge 1, fredag den 9. december for låge 2, fredag den 16. december for låge 3 og fredag den 23. december for låge 4. Konkurrencen løber fra søndag den 26. november til fredag den. 30. december 2016. Vi udlodder 4 x 2 biografbilletter til en værdi af cirka 920 kr.

Vinderne får direkte besked efter lodtrækningen, og Jobindex forbeholder sig retten til i anonymiseret form at bruge din besvarelse samt omtale dit navn.


Publiceret 2016-11-26
Annonce: