Adventskalender 2016


Deltag i vores julekonkurrence

For første gang laver Jobindex en adventskalender, som både giver dig inspiration og mulighed for at vinde 2 biografbilletter hver søndag i advent.

Hver søndag frem til jul kan du åbne en ny låge. Her finder du et enkelt spørgsmål, som du skal besvare for at deltage i konkurrencen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Klik på lågen, få inspiration og se ugens spørgsmål. Send derefter din besvarelse med emnelinjen Adventskalender 2016 + lågens nummer (fx ”Adventskalender 2016: Låge 1) til julekalender@jobindex.dk i løbet af den efterfølgende uge, dog senest torsdag midnat.

I mailen skal du skrive:
  1. Din besvarelse
  2. Dit navn og din adresse
Låge 1
Låge 2
Låge 3
Låge 4

Konkurrenceregler

Vi trækker lod blandt ugens besvarelser i løbet af fredagen, dvs fredag d. 2. december for låge 1, fredag den 9. december for låge 2, fredag den 16. december for låge 3 og fredag den 23. december for låge 4. Konkurrencen løber fra søndag den 26. november til fredag den. 30. december 2016. Vi udlodder 4 x 2 biografbilletter til en værdi af cirka 920 kr.

Vinderne får direkte besked efter lodtrækningen, og Jobindex forbeholder sig retten til i anonymiseret form at bruge din besvarelse samt omtale dit navn.

Annonce: