Employer Branding Bureauet

I Employer Branding Bureauet i Jobindex arbejder vi i krydsfeltet mellem employer branding, rekruttering og kommunikation. Vi består af tekstforfattere, digitale designere, videoproducere, fotografer og projektledere, der rådgiver, underviser og laver content for Danmarks største og mindste virksomheder.

Det gør vi bl.a. gennem jobannoncer, reportager, karrieresites, videoer og webdesign, som understøtter dit employer brand og tiltrækker de rette kandidater. For vi kender jobmarkedet, og vi kender vores fag.

Og med Danmarks største jobdatabase som bagland har vi en direkte kanal til de kandidater, du leder efter.

Employer Branding Bureauets blog

På bloggen deler vi ud af vores viden om målrettet kommunikation inden for rekruttering og employer branding. Her får du tips og tricks til, hvordan du fanger de rette kandidater og profilerer din virksomhed gennem velskrevne tekster og visuelle værktøjer.

En nybegynders guide til employer branding

Ved du absolut ingenting om Employer Branding? Så bare rolig, vi har nemlig en nybegynderguide klar til dig lige her. Læs den og lær!

Ved du alting om alting indenfor emnet? Så kan du jo få dig et grin og fortælle os, hvad du synes, employer branding er. Læs den og lær fra dig!