6 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

6 jobannoncer

Gem
Miljøministeriets departement

Generalist til arbejdet med mere og bedre natur

København K

Trives du med politikudvikling i et fagligt stærkt miljø? Og vil du arbejde med at gennemføre regeringens planer for mere vild og bedre natur?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være ministerbetjening, herunder at udarbejde beslutningsoplæg og regeringssager, udspil, mødemateriale m.m. Du vil få ansvar for mere end et opgaveområde, og der kan forekomme rejseaktivitet til Bruxelles m.m. Du får derfor et spændende job helt tæt på de øverste beslutninger i ministeriet.

Miljøministeriets departement
Gem
Miljøministeriets departement

Kan du holde styr på Miljøministeriets chefer?

København K

Og til tider også mange andre superdygtige og skønne kollegaer i Miljøministeriets koncern samt eksterne samarbejdspartnere og interessenter? Så har du nu mulighed for at blive en af brikkerne i et fantastisk maskineri, der understøtter den grønne dagsorden!

Du bliver chefsekretær i kontorerne Jura samt Vild natur og biodiversitet, ligesom du forventes at skulle bistå med sekretæropgaver i forbindelse med Danmarks EU-Formandskab. I alle kontorer arbejder vi med vigtige værktøjer til fremme af den grønne omstilling.

Miljøministeriets departement
Gem
Miljøministeriets departement

Vil du være med til at præge den grønne omstilling i EU og globalt? Miljøministeriets departement søger fuldmægtig til EU og Internationalt kontor

København K

Du vil få et bredt overblik over EU- og den internationale miljøpolitik og indgående kendskab til processerne i ministeriet, på Slotsholmen og i Bruxelles. Du vil også som del af kontoret være med til at varetage den strategiske styring og koordination af ministeriets konkrete forhandlinger af EU-sager og internationale forhandlingsforløb.

Du får gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og du kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger i et dynamisk og uformelt arbejdsklima.

Miljøministeriets departement
Gem
Miljøministeriets departement

Miljøministeriet søger fyrtårn vedr. luft og støj på EU-området

København K

Vil du være med, når Danmark overtager EU-formandskabet og arbejder med opgaver på luft- og støjområdet?

Vi søger en kollega, der både har et godt kendskab til EU-processerne, departementalt arbejde og gerne en vis faglig viden om området. Du vil i team luft og støj få en central rolle i vores forberedelse og afholdelse af det danske EU-formandskab i 2025. Hertil vil du på længere sigt være ansvarlig for internationale fora på luftområdet. Du vil indgå i et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for sparring og udvikling.

Miljøministeriets departement
Gem
Miljøministeriets departement

Vil du være med til at sikre vores vandmiljø og sikre Danmark bedre mod oversvømmelser? Miljøministeriets departement søger jurister

København K

Motiveres du af at arbejde med højpolitiske dagsordner og kompleks jura? Har du lyst til at levere ministerbetjening på højt niveau og udvikle lovforslag og ny politik i tæt samarbejde med andre ministerier? Vil du hjælpe regeringen med at realisere den grønne dagsorden og forbedre vandmiljøet samt sikre Danmark bedre mod oversvømmelser i fremtiden?

Vi har to ledige stillinger i kontoret for Vand og klimatilpasning i hhv. teamet for vandmiljø og teamet for klimatilpasning.

Miljøministeriets departement
Gem
Miljøministeriets departement

Juridisk chefkonsulent til central rolle i miljøvurderingsfunktion

København K

Er du en erfaren jurist, og har du lyst til at være med til at opbygge en stærk miljøvurderingsfunktion i Miljøministeriets Anlægssekretariat? Har du lyst til at arbejde med at sikre gode rammevilkår for udbygningen af vedvarende energi og infrastruktur i Danmark ud fra en miljømæssig vinkel?

Jobbet indebærer både udviklingsopgaver, politisk rådgivning og mere klassiske juridiske driftsopgaver, som kræver, at der gås i dybden med stoffet. Opgaverne er en blanding af opgaver, som skal løses i samarbejde med teamets øvrige kollegaer og opgaver, hvor du skal kunne agere selvstændigt i samarbejde med eksterne parter.

Miljøministeriets departement

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV