4 job ads

Your search

Filter your search

Category

4 job ads

Save
Naturstyrelsen

Vil du være sagsbehandler på de nye naturnationalparker ved Naturstyrelsens hovedkontor?

Randbøl

Vil du være med til at sikre, at de politiske ønsker om naturnationalparkerne på statens arealer bliver ført ud i livet? Kunne du tænke dig at arbejde sammen med engagerede kolleger i et stærkt tværfagligt miljø og tæt på den naturpolitiske dagsorden? Så har vi måske jobbet til dig!

Du bliver en del af naturnationalprojektholdet i enheden Natur og Biodiversitet på Naturstyrelsens hovedkontor, der skal sikre gennemførslen af 15 naturnationalparker på statsejede arealer. Du vil få til opgave - i tæt samarbejde med holdet - at drive processen med at få gennemført etableringen af naturnationalparkerne over de kommende år.

Naturstyrelsen
Save
Naturstyrelsen

Vil du arbejde med dyr og natur i Thy?

Thisted

Brænder du for at skabe plads til mere og bedre klitnatur og evner du at give fritlevende store planteædere som fx heste et godt liv, så de kan være med til at forme klitnaturen? Så har du nu chancen for et enestående job med et praktisk fokus på dyr, dyrevelfærd og naturudvikling i landets vildeste hjørne.

Din væsentligste opgave bliver det praktiske arbejde med, at tilse og tage hånd om vores egne fritlevende husdyr som for eksempel heste og køer. Du bliver en central spiller på det hold af medarbejdere, vi er ved at opbygge til opgaven. Opgaven ledes af vores egen naturforvaltende dyrlæge, og sammen med en række gode kolleger skal du varetage den praktiske indsats med dyrene i naturen. Ud over arbejdet med dyrene kommer du også til at arbejde med andre praktiske opgaver i relation til naturforvaltning og friluftsliv.

Naturstyrelsen
Save
Naturstyrelsen

Studentermedhjælper: vil du arbejde med Natura 2000, naturforvaltningsplaner og mange andre spændende opgaver i Naturstyrelsens hovedkontor?

Randbøl

Er du dygtig til GIS og kan du arbejde med mange forskellige opgaver samtidigt? Så har vi et spændende studenterjob, hvor du vil få erfaring med mange forskellige opgaver og gode kolleger at sparre med.

Dine kerneopgaver bliver at:

  • Udarbejde kortmateriale til forvaltningsplaner
  • Bidrage til udarbejdelse af N2000 plejeplaner
  • Bidrage til arbejdet med naturnationalparker og udlæg af urørt skov på statens arealer
Naturstyrelsen
Save
Naturstyrelsen

Skovbrugsmaskinfører til Naturstyrelsens Driftscenter

Randbøl

Er du en erfaren og kompetent skovbrugsmaskinfører? Og har du lyst til at køre Naturstyrelsens skovbrugsmaskiner i Syd- og Sønderjylland?

Vi producerer årligt ca. 500.000 kbm. rundtræ og flis på arealer fordelt i hele landet. Dette gøres med stort fokus på naturnære principper i en certificeret produktion. Du kommer som vores nye maskinfører til at indgå i et team af engagerede maskinførere og entreprenører, der nyder at udfører arbejdet i skoven.Jobbet vil primært indebære arbejde med udkørsel af træ i en John Deere 1510G fra 2023.

Naturstyrelsen

Do you have a Jobindex CV?

Jobindex matches CVs with companies' vacancies.

Create CV