9 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

9 jobannoncer

Gem
Miljøstyrelsen

Jurist i Miljøstyrelsen på havområdet

Odense C

Har du lyst til at arbejde med udfordringer for vores havmiljø? Bliver du motiveret af at arbejde med et komplekst område, som i høj grad er reguleret gennem international og EU ret?

Miljøstyrelsen er en del af Miljøministeriet og myndighed på miljø- og naturområdet. Vi arbejder for rig natur, rent vand, sikker kemi og grøn produktion. I havteamet arbejder vi med at sikre et sundt og bæredygtigt havmiljø i Danmark.

Din opgave som jurist i havteamet vil blive at finde juridisk robuste løsninger i komplicerede sager og vejlede herom.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

AC’er med interesse for handel med truede dyr og planter

Odense C

Du vil skulle arbejde med forvaltningen af Washingtonkonventionen/CITES, der har til formål at beskytte truede vilde dyre- og plantearter ved at regulere og kontrollere den internationale handel med de arter, der er opført på konventionens lister.

Du vil få et spændende og afvekslende job og en til tider travl hverdag i et engageret og samarbejdsorienteret team, hvor vi har fokus på at løfte i flok og lære af hinanden.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

To inspektører til Miljøstyrelsens Kemikalieinspektion i Slagelse søges – en til kontrol på PFAS-området og en til kontrol på kosmetikområdet (faste stillinger)

Slagelse

Vil du arbejde med kontrol og håndhævelse inden for kemikalieområdet? Har du lyst til at indgå i et juridisk og kemisk-fagligt miljø af professionelle inspektører og håndhævelsesjurister, hvor vi lægger vægt på en målrettet kontrol og proportionel håndhævelse?

Så er et job som inspektør i Kemikalieinspektionen med fokus på hhv. PFAS eller kosmetik måske noget for dig.

Du vil hos Kemikalieinspektionen få en arbejdsplads med høj fleksibilitet, gode kolleger og med plads til læring og udvikling. Vi kan fx tilbyde mulighed for hjemmearbejde i op til to dage ugentligt.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Jurastuderende søges til studenterstilling i Miljøstyrelsens Kemikalieinspektion

Slagelse

Vil du arbejde med aktindsigter, udvikling af kvalitetsledelsessystem og indsamling af domspraksis på enhedens område samt bidrage til øvrig juridisk opgaveløsning?

Har du lyst til at indgå i et juridisk og kemisk-fagligt miljø af professionelle inspektører og håndhævelsesjurister, hvor vi lægger vægt på en målrettet kontrol og proportionel håndhævelse?

Som studentermedhjælp vil du sammen med enhedens seks jurister skulle bidrage med juridiske kompetencer i enheden.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Jurist til Miljøstyrelsens Vandforsyningskontor

Odense C

Juraen – både inden for spildevand, det rene vand samt klimatilpasning – er i vælten disse år. Der er kendte spørgsmål om rent vand, som skal genbesøges med nye udfordringer. Og der er nye spørgsmål om udledning af miljøfarlige stoffer og håndtering af både vandressourcer og spildevand i fx Power-to-X-anlæg. Særligt udledning af miljøfarlige stoffer har stor bevågenhed, og vi står over for både faglige og juridiske udfordringer i de kommende år, og det vil derfor være et særligt fokusområde i stillingen.

Vi vægter trivsel højt og tilbyder bl.a. fleksible arbejdsdage med mulighed for at arbejde hjemmefra to dage om ugen.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger kontorchef til Landskab & Skov

Odense C

Vil du være med til at sikre, at store statslige anlægsprojekter som netudbygning til havvind og naturnationalparker miljøvurderes? Og vil du medvirke til, at udvikling af vedvarende energi understøttes bedst muligt samtidig med, at der tages hensyn til nationale landskabsinteresser i kommunernes planlægning?

Har du samtidig ledelsesmæssige kompetencer til at sikre vores dygtige medarbejdere udvikles og fastholdes? Så er du måske vores nye kontorchef til enheden Landskab og Skov i Miljøstyrelsen.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger chef i Midtjylland

Herning

Vil du være med til at løfte overvågningen og planlægningen af natur og vandmiljø i Danmark? Er du drevet af ledelse og har en faglig baggrund inden for natur og miljø? Så har du nu muligheden for at blive chef for Miljøstyrelsens enhed i Herning, hvor du vil stå i spidsen for 30 engagerede faglige medarbejdere.

Du får en central rolle med ansvar for koordinering af overvågningen af den terrestriske natur og for at sætte rammer og retning for Danmarks naturovervågning, herunder for at fortsætte arbejdet med at udvikle og digitalisere overvågningen med nye teknologier.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Miljøstyrelsen søger medarbejdere til grundvandskortlægningen

Aalborg Øst

Rent drikkevand, som kommer direkte fra undergrunden og ud i hanerne, er en unik dansk ressource. .

Afhængigt af kompetencer vil du i Grundvandskortlægningen få mulighed for at arbejde med geologisk og hydrologisk modelarbejde, sårbarhedskortlægning, grundvandskemisk kortlægning, projektledelse af fagligt komplekse opgaver og deltagelse i faglige udviklings-opgaver indenfor grundvand.

Vi tilbyder dig bl.a. flexible arbejdsdage med mulighed for hjemmearbejde efter aftale.

Miljøstyrelsen
Gem
Miljøstyrelsen

Studentermedhjælper til Miljøstyrelsen

Aalborg Øst

Miljøstyrelsens Grundvandskortlægning er placeret i Aalborg og har ca. 25 engagerede kollegaer.

Du vil få en bred vifte af opgaver som håndtering af data, kvalitetssikring af data, scanning af dokumenter, arkivering i elektronisk dokumentjournal, GIS-opgaver m.v.

Du kommer til at samarbejde med geologer, naturgeografer og ingeniører, og vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og en uformel omgangstone. Arbejdstiden er gennemsnitligt 15 timer om ugen.

Miljøstyrelsen

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV