4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
Kystdirektoratet

Dine miljøøkonomiske kompetencer til arbejde med klimatilpasning og kystbeskyttelse eftersøges

Lemvig

Klimaforandringer og -tilpasning fylder mere end nogensinde før! Derfor har vi i Kystdirektoratet brug for dine miljøøkonomiske kompetencer til at håndtere klimaforandringer og skabe værdi for mennesker, natur og samfund.

Kan du udvikle modeller og værktøjer til sårbarheds- og risikoanalyser, der danner grundlag for klimatilpasningen i Danmark? Hvis ja, så har vi stillingen til dig.

Kystdirektoratet
Gem
Kystdirektoratet

Vil du være med til at forberede Danmarks kyster på klimaforandringerne?

Lemvig

Klimaforandringer og -tilpasning fylder mere end nogensinde før! Derfor skal vi i Kystdirektoratet bruge flere hænder for at klimasikre de danske kyster mod erosion og oversvømmelse. Brænder du for at være med til at levere dit bidrag inden for klimatilpasning, og har du stor interesse i kystdynamikker, analyse af kystudvikling og i at undersøge naturen, så har vi nu en spændende jobmulighed i Kystdirektoratet.

Som vores nye kollega skal du bidrage til kysttekniske analyser af kysttilbagerykningsprocesser i Danmark. Sammen med dine nye kollegaer skal du bidrage til at videreudvikle metoder til udarbejdelse af en national vurdering og kortlægning af kysterosion langs alle Danmarks kyster.

Kystdirektoratet
Gem
Kystdirektoratet

Medarbejder til opmåling og databehandling (midlertidig stilling)

Lemvig

Opmåling til lands og til vands; lyder det som noget for dig? Har du erfaring med indsamling af måledata og databehandling, og har du lyst til at udvide din kompetencer? Så er du måske vores nye kollega i Kystdirektoratets opmålingsteam.

Team Opmåling udfører sø- og landmålinger i de kystnære områder på land og til vands. Desuden foretages opmålinger af havne og sejlløb. Teamet indsamler også vejr-, vand- og bølgedata samt drifter og vedligeholder målere og udstyr. Kystdirektoratet bruger data til alt fra anlægsarbejde til klimaberegninger, og data leveres desuden til eksterne kunder.

Kystdirektoratet
Gem
Kystdirektoratet

Erfaren droneoperatør til udvikling af opmåling og databehandling

Lemvig

Har du erfaring i at flyve med droner, og kan du forvandle punktskyer fra laserscanninger til højdemodeller? Kan du drive en udvikling, som giver nye muligheder for dataindsamling.

Du skal stå for udvikling og fortsat implementering af droneteknologi i opmålingsarbejdet. Teamet skal have de rette kompetencer og der skal udvikles metoder og processer til bearbejdning af data ud af LiDAR-scanninger og billeder. Det kan være højdemodeller, objektgenkendelse, registrering af bevoksning, eller udtræk af dybdeprofiler. Du har således muligheden for at sætte dit præg på de næste mange års udvikling.

Kystdirektoratet

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV