3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Nic. Christiansen Gruppen

Studentermedhjælper til MarTech & Insights

Kolding

Er du studerende med passion for kommunikation og marketingplatforme?

Dine arbejdsopgaver vil variere meget, da dine ansvarsområder både vil være allokeret til tekniske Web- og IT-baserede opgaver, men også til opsætning af websider og nyhedsbreve.

Du får en unik mulighed for at opbygge værdifuld praktisk erfaring, der ikke blot kan sættes i en studierelevant kontekst, men ligeledes kan bidrage til udvikling af både dine faglige og personlige kompetencer.

Gem
Nic. Christiansen Gruppen

Financial controller

Kolding

Vil du være med på en spændende rejse sammen med Group Finance funktionen, hvor der er rig mulighed for personlig og faglig udvikling?

Du bliver en del af en velfungerende afdeling bestående af syv dygtige specialister, som er ansvarlige for at sikre en transparens og nøjagtig koncernrapportering, budget og forecast. Teamet er kendt for sin høje faglighed og sit fokus på optimering, vidensdeling og udvikling.

Du vil bl.a. få ansvaret for en bred vifte af controlling opgaver, regnskab og rapportering, samt optimeringsprojekter på tværs af Group Finance.

Gem
Nic. Christiansen Gruppen

Ambitiøs Business Controller

Kolding

Drives du af at bringe dine økonomiske kompetencer i spil og derigennem forbedre beslutningstagningen og understøtte den videre udvikling af forretningen?

Du bliver en del af en velfungerende afdeling bestående af syv dygtige specialister, som alle arbejder med gruppens controlling, økonomistyring og rapportering.

Du får en central rolle og bliver ansvarlig for controlling og -sparring på tværs af forretningsområdet "Distribution", som indeholder vores import og dealer+ forretningsområder, der både håndterer import og salg af bl.a. Hyundai, BYD, Jaguar og Land Rover i Danmark.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV