8 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

8 jobannoncer

Gem
Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Kolding søger salgsassistent med køleansvar

Kolding

Trives du med kundekontakt og kan du tage ansvar i de daglige opgaver? Er du selvkørende og initiativrig, så glæder vi os til at høre fra dig!

Du vil blive tilknyttet vores køleafdeling med ansvarsområde i fryseren. Dine primære opgaver vi være varebestilling, vareopfyldning og salg. Du får desuden rig mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen ud fra kundernes behov.

Dagrofa Foodservice
Gem
Dagrofa Foodservice

Salgsassistent til Dagrofa Foodservice, Fredericia

Dagrofa Foodservice arbejder primært med B2B-kunder indenfor Catering og Foodservice.

Som medarbejder i Dagrofa Foodservice Fredericia kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol og kundebetjening.

Dagrofa Foodservice
Gem
Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Herning søger salgsassistent til Frostafdelingen

Trives du med kundekontakt og kan du tage ansvar i de daglige opgaver?

Du vil blive tilknyttet vores frostafdeling hvor dine primære opgaver vi være varebestilling og vareopfyldning. Sideløbende med frostafdelingen, vil du have mindre ansvarsområder inde i butikken. Du får desuden rig mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen ud fra kundernes behov.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt.

Dagrofa Foodservice
Gem
Dagrofa Foodservice

Salgsassistent

Hillerød

Trives du med kundekontakt, er engageret og kan tage ansvar i de daglige opgaver i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor to dage ikke er ens?

Som medarbejder i Dagrofa Foodservice Hillerød kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, egenkontrol og kundebetjening.

Dagrofa Foodservice
Gem
Dagrofa Foodservice

Salgsassistent

Sønderborg

Dagrofa Foodservice Sønderborg søger en ansvarsfuld og initiativrig salgsassistent med ansvar for frost (halvdelen af afdelingen), samt øl, vand og andre drikkevarer.

Vil du være en del af et fantastisk team og trives du med kundekontakt – og har du derudover et godt kendskab til varerne, så glæder vi os til at høre fra dig.

Dagrofa Foodservice
Foodjob Nordic søger for Dagrofa Foodservice
Gem
Foodjob Nordic

ISO-kvalitetsansvarlig til Dagrofa Foodservice

Ishøj

Se video om Dagrofa Foodservice som arbejdsplads

Vil du spille en nøglerolle i forhold til at sikre kvalitet i alle dele af værdikæden…

Med reference til kvalitetschefen for Dagrofa og Dagrofa Foodservice vil du tage føringen i implementeringen af ISO 22000, og dette vil forventeligt kræve dit fulde fokus i en længere periode.

Når implementeringen er på plads, flyttes dit fokus til at sørge for, at certificeringen vedligeholdes samt udvides og forbedres.

Foodjob Nordic
Gem
Dagrofa Foodservice

Souschef til Dagrofa Foodservice butik Amager

Kastrup

Kan du lide at sælge og vil du være med til at inspirere vores lokale kunder? Trives du i et miljø, hvor vi er nysgerrige, opsøgende og altid møder vores kunder med et smil? Så har vi jobbet til dig!

Som souschef i vores butik på Amager, indgår man i ledelsen og får ansvar for driften af butikken herunder at være den der går forrest når der skal sælges.

Dagrofa Foodservice
Gem
Grambogård

Kvalitetsbevidst Slagter

Tommerup

Er du klar til et spændende job på vores slagteri Grambogård hvor kvalitet, godt håndværk og dyrevelfærd er nøgleordene i jobbet?

Hos Grambogård går vi op i dyrevelfærd og godt håndværk, hvilket betyder omtanke og respekt for miljøet og for dyrenes velfærd, så vi kan levere de bedste produkter til vores kunder.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV