31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

National enhed for Særlig Kriminalitet

Våbenmekaniker/bøssemager til kriminaltekniske undersøgelser af våben

Glostrup

Er du uddannet bøssemager, våben- eller finmekaniker og vil du have et udfordrende job, hvor du får ansvaret for våbentekniske undersøgelser, der gør en forskel i politiets efterforskning af alvorlige forbrydelser? Så har du her muligheden for at søge en sjælden udbudt stilling, som der kun findes få af.

Du bidrager til politiets efterforskning, i de sager hvor der er våben involveret. Du undersøger de beslaglagte våbens funktioner og udarbejder beskrivelser og kategoriseringer inden for våbenlovgivningen samt udarbejder øvrige kriminaltekniske, våbenrelaterede undersøgelser.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Våbenanalytiker til National enhed for Særlig Kriminalitet i Aarhus

Ønsker du et arbejde, hvor du bliver udfordret på din våbentekniske viden i en meget omskiftelig hverdag? Og vil du tilegne dig kompetencer og viden, som du helt sikkert ikke kan opnå andre steder. Så er denne stilling i Analysesektionen måske noget for dig.

Du vil komme til at arbejde i et team, som har fokus på våbenområdet (skydevåben og sprængstof) og vil også have et tæt samarbejde med Nationalt Kriminalteknisk Center, Sektionen for våben og spor.

Dine opgaver vil bestå i indsamling, bearbejdning og håndtering af våbendata på tværs af igangværende efterforskninger og øvrige moniteringsområder samt understøttelse af sektionens andre opgaver.

National Enhed for Særlig Kriminalitet

It-studentermedhjælpere til Hvidvasksekretariatet

København V

Vil du være med til at forme fremtidens arbejde med finansiel efterretning? Brænder du for data science og har måske en interesse i efterretningsanalyse? Så er du måske den vi søger til at styrke vores indsats mod hvidvask og finansiering af terrorisme.

Dine opgaver er support og fejlsøgning i de indkommende hvidvaskunderretninger som vi modtager fra vores samarbejdspartnere både via mail og telefon. Du kommer også til at arbejde tæt sammen med vores data science-team, hvor du bliver aktivt involveret i udviklingen af modeller, som analyserer og udfinder sager om hvidvask.

National Enhed for Særlig Kriminalitet

Dataspecialister med interesse for bekæmpelse af hvidvask

København V

Interesserer du dig for datamodellering og nye teknologier? Og vil du bruge dine evner til at bekæmpe hvidvask og terrorfinansiering på tværs af landegrænser?

Vi er i Hvidvasksekretariatet omkring 10 medarbejdere, som arbejder med data science, data engineering og udvikling af it-infrastruktur.

Afhængigt af din profil kan dine primære opgaver blive at:

  • udvikle og opsætte data pipelines på analyseplatformen
  • bidrage til data science-baserede sprog- og transaktionsanalyser
  • udvikle vores grafdatabaser
Gem
Politi

Struktureret og detaljeorienteret skemalægger til Politiskolens Uddannelsesadministration

Brøndby

Har du et veludviklet planlægningsgen og erfaring med skemaplanlægning, så er jobbet som skemalægger på Politiskolen måske noget for dig. Med dit store overblik og din strukturerede tilgang sikrer du den mest optimale skemalægning for undervisningen af Politiets grunduddannelse.

Som vores nye kollega i skemaplanlægning skal du være med til at sikre, de praktiske rammer for undervisningen fungerer bedst muligt. Du skal få kabalen til at gå op med mange delelementer som klasseundervisning, øvelser, skydning og meget mere.

Midt- og Vestjyllands Politi

Flådestyringsansvarlig med fokus på grøn omstilling

Holstebro

Hos Midt- og Vestjyllands Politi søger vi en engageret flådestyringsansvarlig, der ønsker at være en del af den grønne omstillingsproces for køretøjer i politiet.

Dit primære område bliver ansvaret for alle kredsens køretøjer herunder også motorcykler og både. Du vil arbejde med sikkerhed og operationel drift, reparation og vedligeholdelse i samarbejde med godkendte værksteder.

Du får indflydelse på sammensætningen af vognparken og indkøb af nye køretøjer inden for gældende budget og godkendelser. Vi er i gang med at omstille til el-biler, og ønsker en kandidat, der kan fortsætte den grønne omstilling af både el-sagsbehandler- og el-patruljebiler.

Midt- og Vestjyllands Politi

Strandfoged

Ringkøbing

Midt- og Vestjyllands Politi søger en strandfoged til at varetage tilsynet med strandlen nr. 6 og 7 ved Bjerregård, syd for Hvide Sande.

Hvervet som strandfoged indebærer jævnligt opsyn med stranden og bjærgning af ilanddrevet gods.

En kommende strandfoged for strandlen 6+7 skal være indstillet på også at overtage strandlen 8+9, når disse bliver ledige.

Midt- og Vestjyllands Politi

Indkøber med fokus på grøn omstilling og bæredygtighed

Holstebro

Logistikafdelingen i Midt- og Vestjyllands politikreds søger en helhedsorienteret og omstillingsparat medarbejder, som kan bidrage med kompetent og kvalificeret understøttelse til politikredsen. Opgaverne er primært inden for indkøb, men også opgaver i samarbejde med vores bygningsteam ved kontraktstyringen af vores facility-kontrakter for rengøring og kantine.

Logistikafdelingen har en vigtig understøttende rolle i at sikre tryghed, sikkerhed og god service for borgerne og er i en udviklingsproces vedrørende grøn omstilling og bæredygtige løsninger, hvor vi forventer, at du er opsøgende på muligheder og generelt vurderer konsekvenser af forskellige indkøb.

Rigspolitiet

Bliv udbudskonsulent i Rigspolitiet og se dit arbejde gøre en forskel!

København V

Du ved det godt, men for en god ordens skyld: Det er dig, som udbudskonsulent, der rådgiver forretningen gennem hele udbudsprocessen og er ”driveren” i udbudsprojekterne. Det er din primære opgave i tæt samarbejde med forretningen at planlægge og gennemføre EU-udbud, miniudbud, annonceringer og andre relevante indkøbsprocesser.

Du vil, blandt andet, men ikke udelukkende:

  • udarbejde udbudsstrategier
  • udarbejde kontrakt- og udbudsmateriale
  • gennemføre juridisk kvalitetssikring
Gem
Politi

Rigspolitiet søger et antal juridiske sektionsledere

Glostrup

Vil du være personaleleder for jurister og være en del af den juridiske og politifaglige understøttelse af dansk politi?

Juridisk Afdeling i Rigspolitiet har en helt central rolle i forhold til at betjene det politiske niveau og samtidig understøtte politiets arbejde nationalt og internationalt.

Som sektionsleder bliver du personaleleder og faglig leder for omkring 5-10 medarbejdere og får stor frihed i forhold til tilrettelæggelse af sektionens drift og udvikling.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Studentermedhjælpere (stud.jur) til Anklagemyndigheden

Næstved

Går du rundt med en anklagerdrøm, og vil du gerne være en del af et hold, hvor vi styrker hinandens kompetencer og faglige udvikling mod et samlet mål om sikring af retssikkerheden? Så er det dig, vi har brug for i anklagemyndigheden.

Som stud.jur. i anklagemyndigheden vil du komme til at arbejde med en bred vifte af opgaver, f.eks. sagsbehandling af straffesager, aktindsigtssager og erstatningssager inden for strafferetsplejen.

Du vil få et unikt indblik i politiets og anklagemyndighedens arbejde, og du vil få mere ansvar i stillingen i takt med din faglige udvikling og indsats, så du løbende får opbygget dine juridiske færdigheder inden for strafferetsplejen.

Fyns Politi

HR-chef

Odense

Har du stor erfaring med HR-ledelse? Kan du tænke strategisk og samtidig løse helt almindelige driftsopgaver i en organisation, hvor det ofte går stærkt? – Så er du måske vores nye HR-chef.

Som HR-chef i Fyns Politi får du ansvaret for ledelsen af HR-afdelingen med en sektionsleder og p.t. 17 medarbejdere, som varetager både større udviklingsprojekter på HR-området og almindelige driftsopgaver som tjenesteplanlægning, lønforhandlinger, uddannelse, rekruttering og ansættelse af civile medarbejdere samt håndtering af personalesager i tæt samarbejde med ledelsessekretariatets jurister.

Københavns Politi

Jurastuderende søges til Lokalpolitienheden

København NV

Københavns Politi søger flere studentermedhjælpere (stud. jur.) til sagsbehandling af sager i forskellige afdelinger i kredsen.

Som studentermedhjælper i Københavns Politi får du et spændende og udviklende job på en dynamisk arbejdsplads, der har alsidige og udfordrende opgaver og fokus på høj faglighed og kvalitet. Arbejdet giver praktisk erfaring, hvis du læser strafferet, straffeproces m.v.

Dit arbejde som studentermedhjælper hos os vil primært bestå af:

  • Afgørelse af straffelovs- og særlovssager
  • Gennemgang af sagsreol og verser lister
  • Visitation og oprettelse af anmeldelser
Københavns Politi

Erfaren presse- og kommunikationskonsulent

København V

Vil du være Københavns Politis kommunikative spydspids i vores mål om at komme (endnu) tættere på borgerne?

Lige nu er et sjældent opslået job ledigt som spydspids for vores kommunikation fokuseret på det nære politiarbejde. Vi leder efter en kollega, der vil stå i spidsen for en række højt prioriterede initiativer bl.a. i forhold til proaktivt pressearbejde primært rettet mod lokale og regionale medier, intern og ekstern kommunikation omkring vores initiativer for at være tættere på borgerne og forebyggende kommunikationsindsatser omkring f.eks. ældresvindel.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Jurist til ledelsessekretariatet

Glostrup

Har du lyst til at prøve kræfter med juridisk rådgivning og sagsbehandling i Danmarks nye stærke efterforskningsenhed, som arbejder med bekæmpelse af den mest komplekse, organiserede, økonomiske og it-relaterede kriminalitet?

Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsessekretariatet i National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK).

Dine opgaver bliver juridisk sparring, rådgivning og sagsbehandling uden for strafferetsplejen i et bredt interessentlandskab relateret til hele NSK.

Københavns Vestegns Politi

Kontorelever med speciale i offentlig administration

Albertslund

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, hvor din indsats som kontorelev er en vigtig understøttelse af politiets kerneopgaver.

Du får en god og solid uddannelse, og vi sørger for et velkoordineret elevforløb, og tilbyder en arbejdsdag, der indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver.

Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

National enhed for Særlig Kriminalitet

Analytikere til Efterretnings- og Analysecentret

Glostrup

Vil du være med til at identificere, analysere og beskytte samfundet mod den mest komplekse og grænseoverskridende kriminalitet?

Du bliver en del af Analyseafdelingen, som blandt andet varetager indhentning, monitering og analyse af kompleks organiseret kriminalitet, kompleks økonomisk kriminalitet og cybercrime, herunder nye trends, modi og udviklingen i de kriminelle miljøer.

Med vores kriminalitets- og efterretningsanalyser understøtter vi efterforskningen og moniteringen af den mest komplekse kriminalitet og grænseoverskridende kriminalitet og sikrer at ledelsen kan træffe beslutninger på et oplyst og kvalificeret grundlag.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Medarbejder til kredsens Servicecenter

Næstved

Vil du være med til at gøre en forskel? Og er service og struktur nøgleord for dig? Så er du måske vores nye medarbejder til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis Servicecenter.

Servicecentret er borgernes telefoniske adgang til politiet, når borgeren ringer 1-1-4.

Du får i Servicecentret til opgave at modtage og besvare henvendelser fra borgerne, telefonisk og skriftligt. Henvendelserne kan blandt andet dreje sig om anmelderser af tyveri, indbrud, hærværk, røverier og andre typer forbrydelser, som borgerne ikke kan anmelde via vores hjemmeside www.politi.dk.

Grønlands Politi

Sektionsleder med ansvar for Strategisk IT og controlling

Du bliver en del af Staben med reference direkte til stabschefen og vil som sektionsleder blive personaleleder for to IT-supportere samt faglig ansvarlig for strategisk IT og controlling.

Som sektionsleder vil du bl.a. få ansvaret for at sikre, at den daglige IT-drift fungerer, samtidig med du sørger for at få strategisk overblik og retning på Grønlands Politis IT-udvikling. Dette hænger naturligt sammen med strategisk controlling, hvor økonomien skal understøtte implementering af både Grønlands Politis samt hele Politiets strategi, hvor et moderne IT-landskab bliver en kernekomponent i fremtiden.

Rigspolitiet

Talstærke kollegaer til analyser og strategisk økonomistyring

København V

Rigspolitiets Koncernøkonomi søger to faglige ambitiøse kollegaer, der har lyst til at arbejde med politiets økonomistyring på tværs af politikredsene og Rigspolitiet.

Arbejdsopgaverne spænder bredt fra vurderinger af kredsenes økonomi og formidling af strategiske og økonomiske analyser, der skal sikre, at politiet er på forkant med samfunds- og kriminalitetsudviklingen og har ressourcer til både strategiske og politiske prioriteter.

Der er gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet, og med stillingerne følger et bredt indblik i økonomistyring i en større organisation og i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV