95 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

95 jobannoncer

Gem
Kirkens Korshær

Unik stilling som landssekretær i Kirkens Korshær for Region Nord-, Midt-, Vest- og Østjylland

Som landssekretær i Kirkens Korshær vedligeholder og udvikler du det betydningsfulde netværk af frivillige i tæt samarbejde med resten af organisationen. Det er dig der er bindeled mellem organisationens medlemmer og den demokratiske proces, der udspiller sig på bl.a. på vores Årsmøde/Repræsentantforsamling.

Du har mulighed for at arbejde fra forskellige matrikler samt hjemmefra.

Gem
Obk Badmintonklub

Odense Badminton Klub søger klubkoordinator / halleder

Odense C

Da vores nuværende klubkoordinator / halleder skal starte nyt studie, så søger vi en ny medarbejder, som brænder for foreningsarbejde samt udvikling og drift af Danmarks bedste badmintonhal. Vi søger en engageret og struktureret klubkoordinator / halleder. Denne dobbeltrolle indebærer ansvar for både Odense Badminton klub (OBK) og Odense Badminton hal (OBH).

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø med mange badmintonbolde i luften og gode muligheder for personlig udvikling, nært samarbejde med bestyrelse, frivillige og ansatte

Obk Badmintonklub
Gem
DBU København

Teamleder til turneringsteamet

København Ø

Vil du være en del af en dynamisk og passioneret fodboldorganisation?

Dine ansvarsområder:

  • Faglig ledelse og styring af DBU Københavns turneringsafdeling, herunder også dommerområdet.
  • Ansvar for sagsbehandling af turnerings- og disciplinærsager med blik for proces og kvalitetssikring.

Hos DBU København tilbyder vi en arbejdsplads præget af en uhøjtidelig omgangstone, stort engagement og frihed under ansvar.

Gem
Godthaabskirken

Kirketjener (20 timer/uge)

Frederiksberg

Vil du være en del af Godthaabskirkens stærke hold? Så åbner muligheden sig nu, da vi har en ledig stilling på 20 timer til tiltrædelse pr. 1. august eller snarest muligt derefter.

Din hverdag vil omfatte: Medvirken ved gudstjenester, herunder læsning af ind- og udgangsbøn, kirkelige handlinger og koncerter, rengøring af kirke, øvrige lokaler og udenomsarealer.

Gem
Sejling-Sinding Sogne

Engageret graver med høje kvalitetskrav til Sejling og Sinding sogne, Silkeborg Provsti

Silkeborg

Menighedsrådet søger en struktureret og engageret graver med ansvar for at kirkegården ser indbydende ud og bidrager til at gøre borgernes møde med kirken nærværende og vedkommende.

Stillingen:

  • Daglig drift af kirkegårdene i Sejling og Sinding
  • Varetagelse af gravstedsadministration og kontakten til kirkegårdens brugere.

Vi tilbyder en arbejdsplads med fokus på godt arbejdsmiljø og fællesskab i naturskønt område.

Gem
Mystery Makers ApS

Deltidsmedarbejder til salg og service

København K

Hos Mystery Makers® søger vi to deltidsmedarbejdere på op til 15 timer/ugen i tidsrummet mandag til fredag kl. 09.00-17.00. Timeløn på 155 kr./t med mulighed for provision ved opsalg.

Du får en central rolle i vores Bookingafdeling, der hver dag arbejder på at gøre vores kunderejse for B2B-segmentet endnu skarpere og øge salget. Du bliver vores stemme udadtil og vil være det primære touch point mellem os og vores gæster.

Gem
Blågårdens Sogn

Børnekorleder til Hellig Kors Kirke

København N

Du skal i samarbejde med kirkens præst og kirke-kulturmedarbejder idéudvikle, rekruttere og opbygge et helt nyt kor. Derudover står du for forældrekontakt, administration vedr. koret, forberedelse etc.

Som udgangspunkt varetager du koret alene, men kirken tilbyder akkompagnement ved kirkens organist.

Gem
Bedemand Berner ApS

Erfaren bedemand

Til vores forretninger på Midt- og Vestsjælland søger vi en erfaren bedemand til vores gode team af imødekommende kolleger.

Hos Bedemand Berner ligger vores primære fokus på god rådgivning og vejledning til mennesker, der befinder sig i en svær tid.

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver herunder afholdelse af samtaler med pårørende, transport af afdøde, rekvirering af attester og dokumenter samt meget, meget mere.

Bedemand Berner ApS
Gem
Esbønderup Menighedsråd

Gravermedhjælper

Græsted

Stillingen er på 25 timer pr. uge med mulighed for yderligere 4 timer i en periode.

Der er i alt 4 ansatte ved kirken. Nærmeste kollega vil være vores fuldtidsansatte graver gennem mange år. Vi lægger vægt på et godt kollegaskab og et godt samarbejde med menighedsrådet.

Stillingen indeholder opgaver jf. overenskomsten for gravermedhjælpere fx

  • Ren- og vedligeholdelse af gravsteder, kirke, kirkegård, sognegård mv.
  • Afløsning som kirketjener ved gudstjenester på søn- og helligdage samt kirkelige handlinger.
  • Afløsning for graveren ved ferie mv.
Gem
Copenhagen Phil

Nodearkivar

Frederiksberg C

Vi stræber efter at være et moderne og førende internationalt symfoniorkester med en stærk lokal forankring som brænder for at levere exceptionelle musikalske oplevelser. Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling, hvor du får selvstændigt ansvar og fremragende muligheder for både personlig og faglig udvikling.

Dine ansvarsområder vil bl.a. omfatte:

  • Opsøge, anskaffe og klargøre relevant nodemateriale i tæt samarbejde med musikchefen, producenter, dirigenter, solister og orkestrets faste musikere.
  • Tilrettelægge orkestrets noder fra uge til uge, indenfor fastlagte deadlines.
Gem
Skellerup-Ellinge Menighedsråd

Organist

Ullerslev

Vi søger en organist, som har lyst til at være en del af en lille personalegruppe, der har tradition for et godt samarbejde både internt og sammen med menighedsrådet.

Vores nye organist skal være velbevandret i både nye og gamle salmer og kende den kirkelige liturgi. Organisten skal have lyst til at bidrage aktivt til at fremme kirkelivet og løfte den vigtige musikalske opgave i kirken. Vi har faste klassiske højmesser og gudstjenester samt særgudstjenester for børn, fyraftensgudstjenester og musikgudstjenester.

Gem
Det Nationalhistoriske Museum

Opsynsværter – tilkaldevagt

Hillerød

Vil du sikre mindeværdige gæsteoplevelser og samtidig tage vare på sikkerheden på Frederiksborg – Det Nationalhistoriske Museum?

Som opsynsvært bidrager du til at vores gæster fra hele verden får en mindeværdig oplevelse. Samtidig med at du yder et professionelt værtskab, har du et skarpt øje på sikkerheden.

Det Nationalhistoriske Museum
Gem
Greve Kommune

Trompetlærer med musikpædagogisk profil til Musikskolen, Greve Kultur-Base

Greve

Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en trompetlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt være medvirkende underviser i vores nye orkesterprojekt: Orkesterraketten!!

Vi er en arbejdsplads i konstant udvikling, så idéer til anderledes og eksperimenterende projekter er altid velkomne.

Greve Kommune
Career søger for Hornsleth’s Eftf
Gem
Career

Bedemand

Horsens

Er du klar på nye udfordringer, og kunne du tænke dig et utraditionelt job med en varieret og til tider uforudsigelig hverdag?

Dine ansvarsområder og opgaver: I jobbet som bedemand, vil du varetage mangeartede og alsidige arbejdsopgaver.

Du vil blive en del af et team sammen med 3 kolleger (alle er medejere), som alle dagligt arbejder efter værdier præget af ordentlighed, ærlighed, stor tillid, respekt, åbenhed og god humor.

Gem
Hamlet Tours

Turistguide med buskørekort

Sommerjob/deltidsjob hvor du kan dyrke Danmarks historie og blive en del af en hyggelig lille virksomhed.

Jobbet består i at køre små grupper af turister (mest amerikanere) fra København rundt til de historiske seværdigheder i Helsingør, Hillerød og Roskilde og undervejs fortælle dem om Danmark og seværdighederne og besvare deres spørgsmål.

Jobbet er velbetalt. Der er en overenskomstmæssig timeløn og dertil en hel del drikkepenge fra turisterne, hvis du gør det godt.

Gem
Katolsk Kirkes Menighedsråd

Vi søger en (eller 2) kontormedarbejder (12-24 timer)

Aarhus C

Du skal have flair for administration og økonomi. Arbejdet består af to hovedområder, nemlig en sekretariatsfunktion og en økonomifunktion. Det er muligt enten at søge enten som kombineret stilling eller en af de to roller.

Vi tilbyder:

  • en lille arbejdsplads med selvstændige og engagerede medarbejdere og højt humør i hverdagen
  • tæt samarbejde med kollegaer og menighedsråd
  • alsidige arbejdsopgaver
Gem
Boligselskabet Sjælland

Kulturhusbestyrer i Karlemoseparken

Køge

Brænder du for at arbejde med mennesker? Er du god til at samarbejde og har du god forståelse for andre mennesker?

Du kommer i dagligdagen til at arbejde som tovholder for aktiviteterne i afdelingens kulturhus, i tæt kontakt med afdelingsbestyrelsen samt afdelingens driftsleder.

Boligselskabet Sjælland
Gem
Slagelse Kommune

Musikskolelærer - Klassisk klaver til Slagelse Musikskole

Slagelse

Undervisningen består af almindelig musikskoleundervisning (soloundervisning) af elever fra begynderniveau og op, samt af akkompagnementsopgaver med vores klassiske talentelever op til koncerter. Sammenspilsundervisning eller anden holdundervisning er en mulighed.

Vi forventer, at du er klassisk uddannet på konservatoriet eller med en uddannelse på tilsvarende niveau med klaver som hovedfag og det er et plus med pædagogisk baggrund og/eller erfaring.

Gem
Slagelse Kommune

Musikskolelærer – Rytmisk klaver til Slagelse Musikskole

Slagelse, Korsør, Skælskør

Undervisningen består af almindelig musikskoleundervisning (soloundervisning) af elever fra begynderniveau og op. Sammenspilsundervisning eller anden holdundervisning vil også være en naturlig del af stillingen ligesom samarbejdet med dine kollegaer.

Undervisningen foregår på Slagelse Musikskole, samt på en af musikskolens øvrige afdelinger i Korsør eller Skælskør.

Gem
S/I FGU Vestegnen

Lærer med kompetencer indenfor musiskproduktion

Brøndby

FGU Brøndby søger en engageret musiklærer til at udvikle elevernes musisk-kunstneriske og instrument-idiomatiske færdigheder og kreativitet. Du skal være didaktisk stærk, autentisk og pædagogisk kompetent.

Undervisningen omfatter at undervise i band, diverse instrumenter, teori, musikhistorie, musikproduktion på computer (Logic Pro), koncertafvikling og markedsføring. Kendskab til filmmusikproduktion er et plus.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV