&Living

Velkommen til Ejendomsmæglerfirmaet &LIVING

Vi er utrolig glade for din interesse. Hos &LIVING handler vores daglige arbejde om at forstå og imødekomme de unikke behov og ønsker hos vores kunder, når de står over for boligsalg. Vores dedikation til at investere i innovative tiltag og idéer er en central del af vores succes i branchen.

Vi tror på, at et tæt samarbejde mellem vores mæglere og sagsbehandlere er nøglen til at levere hurtig og effektiv sagsbehandling. Vi erkender, at beslutningen om at sælge ens hjem er en dybt personlig og følelsesladet proces. Boligen repræsenterer mere end bare et sted; den indeholder erindringer og historier. Vores opgave er at sikre, at vores kunder opnår det bedst mulige resultat, og vi tilbyder ærlig og åben rådgivning gennem hele salgsprocessen.

Hos &LIVING arbejder vi på tværs af vores mange forretninger og formår at flytte købere på tværs af by- og kommunegrænser. Omkring 20% af boligerne solgt af mæglere fra en anden &LIVING forretning, hvilket øger chancerne for succes i vores team med cirka 20%.

Vi er stolte af at være en del af Nykredit Mægler, som giver os en unik fordel. Nykredit er en af Danmarks mest solide finanskoncerner, og vores stærke samarbejde med dem åbner dørene for spændende muligheder for vores medarbejdere og kunder. Vores partnerskab med Nykredit understreger også vores engagement i at støtte Forenet Kredit, som ejer Nykredit, og de værdier, de repræsenterer.

Hos &LIVING er du ikke blot en medarbejder; du bliver en værdsat del af vores hold, der arbejder sammen mod fælles mål.

Velkommen til &LIVING.