3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Danske Patruljeskibe

Contract Manager

Lystrup eller Søborg

Du skal varetage Contract Management-opgavern ifm. forhandling og gennemførelse af DPS’ leverandørkontrakter.

Til daglig skal du både arbejde sammen med de juridisk- og indkøbsansvarlige i Terma og OMT Naval i deres rolle som kerneleverandører. Du skal bl.a. indgå i forhandlinger om kontrakter med leverandører og -underleverandører for at sikre, at Konsortiets interesser er optimalt beskyttet. Du skal afklare kontraktkrav og sikre, at der er back-to-back og flow-down mellem kravene i konsortiets kontrakter med Forsvaret og kravene til Konsortiets leverandører.

Gem
Danske Patruljeskibe

Financial Analyst / Senior Financial Analyst

Søborg

Vi søger en person med erfaring indenfor business cases, værdiansættelse og finansiel strukturering af større komplekse projekter til at understøtte opgaven på tværs af konsortiet.

Du skal beregne, analysere, monitorere og rådgive fsva. risikoeksponering, prissætning og cash-flow for projektet samt sparre med konsortiets CFO og Head of Project Finance i forbindelse med risikoprofil, prissætning af kontrakter, cash-flow, strukturer og finansieringsbehov.

Hansen Toft A/S søger for Danske Patruljeskibe
Gem
Hansen Toft A/S

Head of Contracting & Supply Chain

Lystrup, Søborg, Odense

Vil du have ansvaret for milliard-kontrakter på fulde systemløsninger, og vil du være med til at opbygge en supply chain inden for den maritime industri i Danmark? Du får her en unik mulighed i toppen af en organisation, der skal levere skibe til Søværnet for et milliardbeløb!

I denne stilling vil du referere direkte til COO hos Danske Patruljeskibe (DPS). Du får ansvaret for DPS’ samlede kontrahering, indkøb og sourcing, herunder en række nøglemedarbejdere i konsortiets matrix-organisation. Du vil være den centrale figur i opbygningen af en robust supply chain, og du vil bidrage til udviklingen af den danske maritime industri.

Hansen Toft A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV