3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
ONLY & SONS

Financial Controller, ONLY & SONS

Brande

I ONLY & SONS er vi på en yderst spændende vækstrejse. Vi har fået godt fat i det europæiske herretøjsmarked med vores detailstrategi, og ser ind i at åbne nye butikker hver uge. Derfor udvider vi teamet med en analytisk stærk Financial Controller, der vil være med til at drive vores succes fremad.

Med reference til ledelsen indgår du i vores controlling team af vores ONLY & SONS-butikker, hvor du har ansvaret for business- og financial controlling. Du får således en strategisk vigtig og centralt placeres rolle med en bred børringsflade. Derudover vil du også fungere som en aktiv sparringspartner for vores landechefer og distriktschefer ude i landene.

Gem
ONLY & SONS

Visual Merchandise Responsible, ONLY & SONS

Brande

I ONLY & SONS er vi på en yderst spændende vækstrejse. Vi har fået godt fat i det europæiske herretøjsmarked med vores detailstrategi, og ser ind i at åbne nye butikker hver uge. Derfor udvider vi teamet med en dygtig Visual Merchandise Responsible, der kan tage ansvaret for det visuelle udtryk i vores ONLY & SONS butikker.

ONLY & SONS søger en kreativ og energisk Visual Merchandise Responsible til vores hurtigtvoksende og ambitiøse detailforretning. Du for en ansvarsfuld rolle i et kreativt og inspirerende miljø, hvor du kan sætte dit eget præg på udviklingen.

Gem
ONLY & SONS

Retail Buyer - ONLY & SONS

Brande

Det går stærkt i ONLY STORES, og vi har brug for flere dygtige kolleger til vores ekspanderende forretning. Derfor søger vi nu en stærk og forretningsorienteret indkøber fra modebranchen, som kan stå for indkøb til vores ONLY & SONS butikker.

I samarbejde med vores Buying Responsible har du ansvaret for indkøb og sammensætning af varepakken til vores butikker. Sammen med vores merchandisere, distrikts- og butikschefer deltager du aktivt i optimering af driften i vores forretning med realisering af vores ambitiøse vækststrategi for øje.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV