4 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

4 jobannoncer

Gem
P. Christensen a/s

Mekaniker Vans

Kolding

Er du skarp til fejlsøgning og reparation af varebiler, og ønsker du at blive del af et bilhus med gode arbejdsforhold, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet?

P. Christensen i Kolding er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Vi søger en mekaniker til værkstedet for Vans, hvor du vil indgå i et team af dedikerede og glade kolleger. Vi har stort fokus på et positivt arbejdsmiljø med stærkt samarbejde og vidensdeling samt høj kvalitet og ekstraordinære kundeoplevelser.

Gem
P. Christensen a/s

Servicechef

København Ø

Bring dit skarpe overblik og dine gode lederevner i spil og vær med til at styrke og udvikle driften af vores eftermarkedsaktiviteter i vores moderne multibrand forretning.

Som vores nye Servicechef vil du få til ansvar at lede vores eftermarked, således vi opnår endnu højere effektivitet og medarbejdertilfredshed på eftermarkedet.

Her skal du sikre, at du sammen med dit ledelsesteam og medarbejdere leverer en professionel og serviceminded kundemodtagelse, rådgivning samt tilbudsgivning til vores kunder, således vi sikrer den bedste kundeoplevelse hver gang.

Gem
P. Christensen a/s

Reservedelsspecialist

Risskov

Har du erfaring med behandling og ordrehåndtering af reservedele, og er du struktureret og god til at koordinere opgaverne på tværs af huset?

Vi er en moderne arbejdsplads med gode forhold, hvor du har mulighed for at tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du får mulighed for at indgå i en omskiftelig og afvekslende hverdag, der er præget af gode kolleger med højt humør og en uformel omgangstone, hvor alle bidrager og hjælper hinanden, således vores kunder altid får den bedste oplevelse.

Gem
P. Christensen a/s

Servicechef

Kolding

Trives du med at have ansvar for udvikling, samarbejde og at vise vejen? Og har du fokus på de ekstraordinære kundeoplevelser, høj medarbejdertrivsel og en rentabel drift?

Som Servicechef vil du få det overordnede ansvar for værkstedet, hvor du i tæt samarbejde med vores eksisterende gulvværkførere har fokus på motiverende ledelse, der styrker, udvikler og sikrer en rentabel og effektiv drift af værkstedet herunder professionel og god kundeservice samt et stærkt samarbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV