5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Sund & Bælt Holding A/S

Buschauffør til Femern projektet i Sund & Bælt

København/Ballerup

Vi søger en buschauffør som kan varetage arbejdet med at køre mellem vores lokationer i København og Rødbyhavn, i forbindelse med pendling og rundvisninger.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at køre fra København kl. 07.00 om morgenen og retur fra Rødbyhavn kl. 15.00 med ankomst i København kl. 17.00. Din arbejdsdag vil dog starte kl. 06.00 i Ballerup, hvor vores bus er parkeret, og din arbejdsdag vil slutte i Ballerup kl. 18.00.

Når du er ankommet til Rødbyhavn vil du bl.a. skulle bidrage til at køre rundvisninger, vedligeholde vores bilpark samt hjælpe med forefaldne praktiske opgaver. I er to primære chauffører, der deler opgaverne.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S

Ambitiøs grafiker

København V

Er du en ørn til visuel formidling både internt og eksternt? Så er du måske vores nye grafiske designer/mediegrafiker?

Teamet udfører alle grafiske opgaver til brug på Sund & Bælts interne og eksterne kanaler, og her vil du have særligt fokus på produktion af digitale produkter såsom animationsfilm, grafiske elementer.

Vi tilbyder fleksible rammer for at udføre arbejdet med fokus på trivsel.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S

Leder af HR Operations

København V

Sund & Bælt er inde i en spændende udvikling, hvor de interessante opgaver står i kø. Udviklingen stiller store krav til HR, der er ansvarlige for at sikre at organisationen er ”fit for purpose” og klar til at håndtere nuværende og kommende opgaver.

Som leder af HR operations vil du lede fire dedikerede kollegaer og være en del af ledergruppen i People & Organisation (P&O) med reference til vores Director i P&O.

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et team med en uformel omgangstone, en stærk holdånd og et højt ambitionsniveau.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S

Projektleder der skaber fremdrift

København V

Vil du bringe din projektledererfaring endnu mere i spil, samtidig med at du bruger din specialisterfaring? Skaber du fremdrift og resultater og har du interesse for større fysiske projekter og miljø- eller trafikområdet? Så læs mere her og ansøg om at blive en del af vores miljø- og myndighedsafdeling i Sund & Bælt Projektudvikling.

Som en del af Sund & Bælt Projektudvikling får du mulighed for at sætte dit eget aftryk på større kommende infrastrukturprojekter i Danmark.

Vi arbejder efter en matrix-struktur, som tilbyder gode muligheder for at bruge vores kompetencer på tværs af flere projekter og dér, hvor vi hver især skaber størst værdi.

Sund & Bælt Holding A/S
Gem
Sund & Bælt Holding A/S

Studentermedhjælper søges til Anlægsteknik-teamet i Projektudvikling i Sund & Bælt, centralt i København

København V

Er du ingeniørstuderende, dedikeret, grundig og struktureret, og har du lyst til at bidrage til arbejdet med at skabe robuste beslutningsgrundlag for fremtidens infrastrukturprojekter? Hvis ja, så er du måske vores nye studentermedhjælper i Sund & Bælts Projektudviklingsdivision.

Som studentermedhjælper i vores division Projektudvikling får du en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med nogle af landets mest erfarne eksperter og komme helt tæt på vores store infrastrukturprojekter.

Vi prioriterer at være en arbejdsplads med fleksibilitet og går op i, at du har indflydelse på, hvordan opgaverne bliver tilrettelagt.

Sund & Bælt Holding A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV