Mail fra en glad bruger


Mail fra en glad bruger

I Jobindex gør vi ikke bare noget for vores kunder. Vi har også rigtig mange glade brugere, som vi hjælper med at finde job. Her er et virkeligt eksempel på en mail fra en glad bruger: Fra: Marianne Rønn Til: Alle medarbejdere i Jobindex Emne: TAKTAKTAKTAK Da jeg blev fritstillet lagde jeg mit CV ind på forskellige rekrutteringsbureauer. Hvem er de eneste, der har kontaktet mig med opfordring til at søge jobs? JOBINDEX. Så føler man sig ikke helt alene i verden.

Så kom tilbuddet om at få en jobvejleder. Løb listen igennem og skrev straks til Katrhine. Jeg fik respons vildt hurtigt, og hun investerede så meget af sin tid i at vejlede mig om mit CV og ansøgninger, at jeg blev helt rørt. Og derefter blev jeg på samme dag indkaldt til -TO- jobsamtaler. Det ene job fik jeg, og gæt hvor jeg havde set det...? Rigtig gættet. JOBINDEX.

Så en million tak til jobvejleder Katrhine og til JOBINDEX.

De venligste hilsner
Marianne Rønn

Bliv jobvejleder hos Jobindex
Du kan også blive frivillig jobvejleder og hjælpe jobsøgere som Marianne Rønn. Jobvejlederne arbejder helt frivilligt og ulønnet. Ideen er, at vi får vores brugere til at hjælpe hinanden. Vi har allerede over 200 jobvejledere, og mange af dem arbejder som HR-konsulenter e.lign. til daglig, men vi kan sagtens bruge flere. Man må ikke være på dagpenge eller efterløn, reglerne tillader desværre ikke at man arbejder frivilligt samtidig med at man får dagpenge, men man må gerne være fritstillet fra sit tidligere job.
Læs mere om projektet
Meld dig som jobvejleder (kræver CV på Jobindex)

Rigtig god sommer fra alle i Jobindex!

Kaare Danielsen


Læs også

Sorter artikler efter emne.