Nyhedsbrev april 2011


Gratis Forårs Fest For Fyrede den 5. april i Herlev Den 5. april holder vi et stort arrangement for alle vores brugere. Pladserne er blevet revet væk på få timer, men vi har reserveret 100 pladser til venner og bekendte til vores kunder og kundeemner. Så hvis du eller en du kender er jobsøgende er I velkomne. Det foregår 5. april kl. 12-17 i Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej 18, Herlev, men der er tilmeldingsfrist i dag. Der vil være en lang række inspirerende foredrag, mulighed for at møde rekrutteringsfirmaer, for at melde sig ind i jobsøgningsnetværk og for at networke med andre jobsøgende. Læs programmet og tilmeld dig med det samme

50 video-interviews med HR-chefer på Jobindex TV Vi har lavet et samarbejde med CEOtube, der indebærer at vi har lagt links til 50 video-interviews med HR-chefer ind på vores TV-side. Se interviews med HR-chefer fra bl.a. Danske Bank, Vestas, ISS, Novo Nordisk og mange flere. Se video-interviews med 50 HR-chefer Et af interviewene er med undertegnede, hvor jeg fortæller om hvorfor vi anser rekruttering for at være den vigtigste konkurrenceparameter overhovedet for en virksomhed, og hvordan vi hjælper vores kunder med at tiltrække og rekruttere de bedste medarbejdere: Se video-interview med Kaare Danielsen, Jobindex

Kom til Personaleledelsesmesse i Ålborg den 6.-7. april PersonaleLEDELSE Nordjysk 2011 er de nordjyske virksomheders mødested for inspiration inden for personaleudvikling og ledelse og henvender sig til ledere og HR-ansvarlige. HR-messen knytter udbydere og brugere af professionelle HR-løsninger sammen, og har til formål at optimere både faglige og økonomiske resultater gennem HR-messens udstillere, inspirerende foredrag med HR-kyndige personer og produktindlæg.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til PersonaleLEDELSE Nordjysk 2011 i Aalborg Kongres og Kultur Center onsdag den 6. og torsdag den 7. april 2011. Jobindex er mediesponsor for messen, hvor vi naturligvis også har en stand. Læs mere på PID's hjemmeside

Vi har brug for flere frivillige jobvejledere I april måned reklamerer vi for jobvejleder projektet på TV i forbindelse med et nyt TV-program om jobsøgning på TV3, og så får vi brug for flere jobvejledere. Jobvejlederne arbejder helt frivilligt og ulønnet. Ideen er, at vi får vores brugere til at hjælpe hinanden. De fleste jobvejledere er personer, der er fritstillede fra deres nuværende arbejde, men der er også mange jobvejledere, der arbejder som HR-konsulenter e.lign., derfor skriver jeg til dig. Man må dog ikke være på dagpenge, reglerne tillader desværre ikke at man arbejder frivilligt, samtidig med at man modtager dagpenge. Læs mere om projektet Meld dig som jobvejleder (kræver CV på Jobindex)

Henrik From fra Jobindex nomineret som årets salgsleder Salgschef Henrik From fra Jobindex blev nomineret som en af fire til årets salgschef for sit store arbejde med at ændre vores salgsafdeling fra at sælge jobannoncer til at sælge løsninger og rekrutteringsprodukter. Henrik From har virkelig løftet salget i salgsafdelingen, og arbejdet har ikke bare givet mersalg for Jobindex, men også bedre løsninger for kunderne. Læs artiklen om Årets salgsleder

Fremgangen på jobmarkedet bider sig fast Dansk Jobindex har været stort set konstant igennem 2009 og 2010 - men her i starten af 2011 er der endelig de første tydelige og blivende tegn på en bedring på arbejdsmarkedet. Gennem de seneste tre måneder har antallet af nye jobannoncer lagt på nettet således for første gang siden 2008 ligget i niveauet 15.000-16.000 om måneden frem for de 13.000-14.000 nye jobannoncer lagt på nettet, vi så i perioden 2009 og 2010. Helt konkret steg antallet af nye jobannoncer lagt på nettet fra 14.700 i januar til 15.200 i februar. Med nu tre måneder i træk med et noget højere antal nye jobannoncer lagt på nettet, så er der begrundet håb om, at der er tale om en mere blivende tendens. Læs Dansk Jobindex for marts 2011 (PDF)

ASTD International Conference & Expo, Orlando 2011 Den årlige ASTD konference foregår denne gang i Orlando fra den 22. til 25. maj 2011. ASTD er verdens største organisation for folk, der arbejder med udvikling af ledere og medarbejdere på arbejdspladsen. Organisationen har 70.000 medlemmer fra mere end 100 lande verden over. ASTD er berømt for sine årlige uddannelses- og udviklingskonferencer, som er verdens største af sin art.

Som sædvanligt bliver det årets største faglige kick! Konferencen repræsenterer et sandt overflødighedshorn af spændende oplægsholdere, faglige input og nye ting på verdens største udstilling. Der kommer omkring 9000 deltagere fra 70 forskellige lande, så der er rige muligheder for at networke og finde fagligt ligestillede.

ASTD Global Network Denmark har i samarbejde med Jobindex arrangeret en 7-dages studierejse til konferencen; du kan læse mere om turen på www.astd.dk. Yderligere information om turen kan fås på info@astd.dk eller 2087 2218.

Finn Nørbygaard søger folketingskandidater til nyt politisk parti Partiet skal hedde Økonomipartiet og vil give helt almindelige danskere mulighed for at få politisk indflydelse.

Kan du holde fast på et standpunkt, indtil meningsmålingerne ændrer sig? Feje ting ind under gulvtæppet, så de bliver liggende? Og kan du tænke positivt og gøre tingene bedre end de nuværende politikere? Så har du måske en fremtid som folketingskandidat!

Læs jobannoncen for folketingspolitikere

Venlig hilsen

Kaare Danielsen