5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
Obk Badmintonklub

Odense Badminton Klub søger klubkoordinator / halleder

Odense C

Da vores nuværende klubkoordinator / halleder skal starte nyt studie, så søger vi en ny medarbejder, som brænder for foreningsarbejde samt udvikling og drift af Danmarks bedste badmintonhal. Vi søger en engageret og struktureret klubkoordinator / halleder. Denne dobbeltrolle indebærer ansvar for både Odense Badminton klub (OBK) og Odense Badminton hal (OBH).

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk miljø med mange badmintonbolde i luften og gode muligheder for personlig udvikling, nært samarbejde med bestyrelse, frivillige og ansatte

Obk Badmintonklub
Gem
Skellerup-Ellinge Menighedsråd

Organist

Ullerslev

Vi søger en organist, som har lyst til at være en del af en lille personalegruppe, der har tradition for et godt samarbejde både internt og sammen med menighedsrådet.

Vores nye organist skal være velbevandret i både nye og gamle salmer og kende den kirkelige liturgi. Organisten skal have lyst til at bidrage aktivt til at fremme kirkelivet og løfte den vigtige musikalske opgave i kirken. Vi har faste klassiske højmesser og gudstjenester samt særgudstjenester for børn, fyraftensgudstjenester og musikgudstjenester.

Gem
Odense Kommune

Barkoordinator og arrangementsafvikler til Kulturmaskinen

Odense C

Kulturmaskinen søger en tjekket, robust og energisk medarbejder til teamet Program, PR og Produktion, der kan varetage opgaver i bardriften og afviklingen i Kulturmaskinen, hovedsageligt i Magasinet og Frølageret.

I denne stilling vil du i høj grad selv stå bag baren og hive i hanerne og slæbe ølkasserne, men det bliver samtidig også din opgave at sørge for vagtplanlægning og koordinering af øvrige bartendere og garderobefolk. Du vil skulle udarbejde og implementere en ny model for lagerstyring, ligesom du også kommer til at skulle stå for bestilling af varer etc.

Odense Kommune
Gem

Programansvarlig for OFFSpring – Danmarks nye spillefilmfestival

Odense C

OFFSpring er Danmarks nye spillefilmfestival arrangeret af Odense International Film Festival i hjertet af Odense.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Kirkesanger

Faaborg

En stilling som kirkesanger ved Helligåndskirken i Faaborg og Diernæs Kirke er ledig pr. 1. juli 2024 eller snarest muligt derefter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV