Lemvigh-Müller søger nye engageredehandelselever til salgsafdeling

Har du flair for salg, og er du god til at kommunikere med mange forskellige mennesker? Så er du måske vores nye handelselev i en af vores salgsafdelinger.

Du vil blive introduceret til salgets forskellige discipliner i vores butikker, online samt internt og eksternt salg. Derudover får du mulighed for at fordybe dig i præcis det område, du finder interessant.

Du får et stort og selvstændigt ansvar for de opgaver, du sidder med – så du skal være parat til at tage udfordringerne op, men selvfølgelig med hjælp og opbakning fra dine kollegaer.

Vi tilbyder en hverdag med masser af kundekontakt og med arbejdsdage i både butik og på kontor, så du lærer om samtlige facetter af et salg. Du får mulighed for at specialisere dig inden for vores områder, der består af butik, el, vvs, stål eller industri.

Dine daglige opgaver kan bl.a. inkludere:

Udarbejde og sende tilbud til kunder

Eksponering af varer

Orde behandling – modtagelse og ekspedition af ordrer

Tage imod kunde ordre og forespørgsler på telefon og mail samt kundevejledning

For at du får størst muligt kendskab til hele virksomheden, vil der i kortere perioder være mulighed for at arbejde i andre afdelinger og funktioner i Lemvigh-Müller.

Hør mere om forløbet fra nuværende og tidligere elever i Lemvigh-Müller her

Forholdet mellem arbejde og skole fungerer rigtig fint. Det jeg lærte på skolen, kunne jeg tage med videre på arbejdspladsen med det samme.

Nathalie

tidligere elev

En plan, der passer til dig

Som elev hos Lemvigh-Müller får du en individuel og professionel 2-årig uddannelse, som passer til dine interesser og kompetencer – og du får masser af praktisk erfaring inden for salg.

Alle elevforløb afsluttes med en fagprøve, og vi vil gøre alt for at der bliver mulighed for at du, efter din elevtid, kan fortsætte med at arbejde i Lemvigh-Müller.

Læs mere om elevforløbets opsætning her

Vi forventer, at du:

  • Kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk
  • Har god talforståelse
  • Er selvstændig og nysgerrig, og at du er lærevillig og har lyst til at udvikle dig inden for salg
  • Har flair og interesse for it-værktøjer

Lemvigh-müller fakta

Vi tilbyder

En hverdag hvor du arbejder på lige fod med dine nye kollegaer – du vil komme til at tage aktiv del i afdelingens daglige opgaver. Du vil få mulighed for at blive en del af et stærkt elevnetværk på tværs af vores afdelinger samt lære elever at kende fra andre virksomheder i branchen under dit skoleophold.

Oplæring i én af vores 23 butikker

Høj produktviden gennem arbejde i både butik og på kontor

En 37 timers arbejdsuge fra mandag-fredag

Løn under din uddannelse

Ansøg i dag, og bliv en del af fremtidens Lemvigh-Müller

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning og CV via ’Søg jobbet’ hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette person.

Læs mere om adgangskrav til elevpladser her

Elevuddannelsen starter efter aftale
eller senest september 2022

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige HR partner Lene Brønnum Henriksen på tlf. 36955127 eller lehe@lemu.dk.