Salgskonsulenter på deltid til Telenor i Bilka Viborg

Mød Nicklas og Deniz – dine nye kolleger

Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?

Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?

Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

Kundekontakt, salg og highfives

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Derudover sørger du for en altid salgsklar, flot og indbydende butik.

Bliv endnu skarpere til salg

Du kan se frem til en rigtig god oplæringsperiode, hvor du får masser af salgstræning og indgående kendskab til Telenor-løsninger inden for mobiltelefoni og bredbånd.

”Jeg har fået meget mere selvtillid, og mine kommunikationsevner er blevet rigtig gode. Jeg har lært at starte en samtale og vinkle den på den rette måde,” forklarer Deniz.

”Som chef gør jeg rigtig meget for, at vi har et stærkt sammenhold. Det er i flok, vi lykkes. Og så skal vi selvfølgelig være professionelle, mens vi har det sjovt,” fortæller butikschef Yalda Ghaznavi.

Jeg gik fra at være noget nervøs og genert til i dag at stå med selvsikkerhed og lave sjov med kunderne på den gode måde. Så hvis du virkelig vil blive god til at skabe kontakt og sælge, så er det her bare jobbet for dig.

Nicklas

Karriere i Telenor

Karrieretrappen er for dig, der har viljen, talentet og lysten til at styrke dine egne kompetencer og samtidigt sikre, at dine kolleger kan være den bedste version af sig selv. Vi giver dig opgaver, ansvar, lederkurser og uddannelser tilsvarende dit faglige niveau og sørger for, at der hele tiden er plads til, at du udvikler dig personligt såvel som fagligt.

Læs mere på vores karrierehjemmeside.

Vi kan måske bruge lige netop dig

Det er ikke altafgørende, hvad du har af erfaring, så længe du har gåpåmod og lyst til at udvikle dit skjulte salgstalent.

Kan du se dig selv arbejde sammen med Nicklas, Yalda og Deniz i et energisk og inspirerende team med drømme for deres fremtid?

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 9 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1100 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere.