Medarbejdere fra Andel Medarbejdere fra Andel

Due diligence manager, miljømæssige forhold til investeringer i vedvarende energi

Ikon: hus
Svinninge

Vil du være med til at sikre miljømæssig due diligence i udbygningen af vedvarende energiproduktion? Har du blik for den forretningsstrategiske værdiskabelse, som due diligence kan bibringe?

Vi har en uformel omgangstone, høj faglighed og højt til loftet – og vi gør en dyd ud af at skubbe til det nu og da.

Nette Kirkegaard, din kommende afdelingsleder

Andel har ambitioner for udbygning af vedvarende energi – og for bæredygtighed

Andel vil i de kommende år investere massivt i produktion af vedvarende energi, herunder blandt andet solcelle- og havvindmølleparker. Det er vores ambition at gennemføre disse omfattende anlægsprojekter med størst mulig omtanke for mennesker og miljø. Samtidig står vi overfor en forankringsindsats, hvor bæredygtighed, herunder biodiversitet, skal integreres strategisk i den måde, vi udvikler og drifter forretningen på. Derfor har vi brug for en ny kollega i afdelingen for Strategisk bæredygtighed. Er det dig?

Velkommen i Strategisk Bæredygtighed

Strategisk bæredygtighed er forankret i Koncernbæredygtighed, som bl.a. har ansvaret for bæredygtighedsstrategier og -rapportering for både Andel Holding og vores datterselskaber.

Vi er en funktion med dedikerede medarbejdere, som har en uformel omgangstone og et skønt sammenhold – og som over de næste år kommer til at vokse, da fokus på bæredygtig due diligence kun bliver større.

Andels ambition er at gennemføre vores omfattende investeringer i vedvarende energi i henhold til EU’s Taksonomiforordning, fordi vi ønsker at udbygge fremtidens energiforsyning med størst mulig omtanke for mennesker og miljø. Samtidig står vi overfor en forankringsindsats, hvor bæredygtighed skal integreres strategisk i den måde, vi udvikler og drifter forretningen på.

Som due diligence manager med speciale i miljømæssige forhold kan du se frem til at:

  • drive due diligence-indsatsen for det miljømæssige område, når Andel i de kommende år bl.a. etablerer havvind- og solcelleparker
  • bidrage til at definere og implementere Andels compliance og due diligence fundament inden for området på tværs af koncernens datterselskaber. Det inkluderer blandt andet bidrag til udarbejdelse af politikker, Code of Conduct og guidelines mv.
  • drive programmet for værdiskabende leverandørsamarbejde i tæt samarbejde med Andels indkøbsafdeling
  • arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af koncernen og vores datterselskaber med henblik på at sikre retning og ejerskab
  • arbejde tæt sammen med eksterne samarbejdspartnere, leverandører og civilsamfundsaktører m.fl.
  • indgå i faglige netværk og udbygge din faglighed endnu mere.

Vores kommende kollega

Som kollega håber vi på, at du blandt andet er visionær, vidende og nysgerrig, og besidder faglige og personlige kompetencer, som betyder, at du kan få kolleger og samarbejdspartnere med på omstillingsrejsen.

Vi håber derudover på at du:

  • har indgående erfaring med og viden om miljømæssige forhold, herunder miljø, genanvendelse og forurening og kan bringe din viden i spil i en virksomhedskontekst.
  • kan tænke strategisk og samtidig udarbejde og implementere handlingsplaner i de konkrete VE-projekter.
  • behersker engelsk i tale og skrift på højt niveau. Vi kommunikerer på dansk i Andel koncernen, men en stor del af dit arbejde vil berøre internationale samarbejdspartnere, leverandører m.fl.

Det kan også være at du:

  • kan orientere dig i forhold til hård og blød EU-regulering og andre internationale rammeværk. Blandt andet CSRD og CSDDD.
  • har indsigt i forskning og udvikling af bæredygtige materialer knyttet til udbygningen af vedvarende energi – eller lyst til at udbygge din viden om det.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.

Vi tager os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Du kommer til at deltage i fælles onboarding-dage, hvor du bl.a. hører om vores bæredygtighedsstrategi og møder andre nye kolleger fra hele koncernen. Hos os får du desuden fleksible arbejdstider, forsikringsordninger, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang samt mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads. Løn gives efter kvalifikationer.

Et andelsselskab i bevægelse – vil du med på rejsen?

Lyder stillingen som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via annoncen her. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Strategisk bæredygtighed, Nette Kirkegaard på telefon 29 80 18 08.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

For at sikre gældende GDPR-lovgivning modtager vi kun ansøgninger via jobannoncen.

Ansøgningsfrist: 06-05-2024

Du får et fællesskab, hvor vi tager energien til næste niveau

Som energikoncern ser vi det som vores ansvar at passe på samfundets ressourcer. Og at lytte til vores 400.000 andelshavere, der sætter retningen for vores arbejde.

Men hvis vi skal nå i mål, kræver det, at vi passer på hinanden. Både på vores fagligheder og på den enkelte som menneske – for begge dele skal kunne blomstre hos os. I Andel har vi nemlig øje for alt det, du kommer med.

Fordi vi har fokus på det hele menneske, går vi op, at din hverdag skal hænge sammen. Og vi møder dig med tillid, uanset om du arbejder hjemme eller på kontoret.

Troels, product owner hos Andel
Ikon: citationstegn

Vi har en særlig varme imellem os, hvor folk smiler og nikker, også til dem, de ikke kender så godt. Den grad af anerkendelse har jeg ikke følt andre steder

- Troels, product owner

Vil du høre mere om din nye hverdag i balance?