Valby

Administrationselev til hjertet af Jobindex

Er du den første, der rækker mælken videre ved morgenbordet? Og vil du synes, det er fedt at understøtte dine kolleger, kandidater og kunder med praktisk hjælp, forbedringsforslag eller god information?

At være elev i Jobindex er som at træde ind i en verden af muligheder – for jeg har ansvar, frihed og indflydelse. Fx i tråd med planlægningen af vores interne arrangementer.

fortæller vores nuværende administrationselev, Rati.

Få 5-stjernet jobglæde i 2500 Valby

I administrationen står Rati og dine 7 andre kolleger klar til at sætte dig godt ind i tingene. Vi er en blanding af unge og erfarne, der i tidens løb har arbejdet med alt fra ledelse i en svensk møbelkæde til betjening af kasse 1 hos den lokale købmand.

Og selvom vi har forskellige baggrunde, så er der meget, der binder os sammen. Vi er fx alle nysgerrige og interesserede i at gøre dagene smartere, nemmere og sjovere for vores kolleger i huset.

Du er et kendt navn i huset …

… for du er den første, kunderne møder, når de ringer ind eller besøger os. Og som en del af husets hjerte hjælper du også dine mange kolleger med spørgsmål om stort og småt.

Alle dage er forskellige, men du kommer bl.a. til at:

  • hjælpe kunderne med at bruge vores hjemmeside og ansøgningssystem – det foregår både online og over telefonen
  • lave online bestillinger og indkøb af alt fra kontorartikler til pynt og drikkevarer til vores fester
  • afstemme fakturaer
  • holde styr på vores lager og gøre status
  • stå for mødeopdækning og -afrydning.

Du elsker at være den, der hjælper andre

Du er lige tålmodig, uanset om det er 1. eller 14. gang, du får et spørgsmål. For glæden ved at hjælpe andre er dit brændstof.

Derudover forestiller vi os, at:

  • du ikke bliver hylet ud af den, når der hænger 10 post-its med opgaver på din skærm
  • det ligger dig naturligt at opsøge svar på det, du ikke ved i forvejen.

Ingen ansøgning, men et personligt CV

I rekrutteringsprocessen har vi kun brug for dit CV, som du kan sende via nedenstående link.

Til gengæld vil vi gerne bede dig om at beskrive i de første linjer af CV’et, hvorfor du gerne vil være administrationselev i Jobindex.

Og selvom vi er ret imponerede over AI-chatbots og sprogmodeller som ChatGPT, så sætter vi større pris på mennesker; så brug dine egne ord i CV’et.

Har du spørgsmål til elevjobbet?

Tag endelig fat i vores administrationschef, Berit Bothe, på 2015 9101 eller HR-konsulent Nadia Zaabi på 7245 9044.

Samtalerne afholdes løbende, og vi ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Jobindex - administrationen Jobindex - administrationen
Jobindex - quote

Vi joker rigtig meget med hinanden, og det er virkelig fedt. Og det er overraskende nemt at navigere i, hvornår man har det sjovt med kollegerne, og hvornår man har en professionel tone overfor kunderne.

Emma Falk Larsen, studentermedhjælper

Om afdelingen

Vi er ansigtet udadtil for både kunder og kolleger – de første, man møder og de sidste, man siger farvel til. Som ansat i Jobindex føler man sig aldrig til besvær, når man henvender sig i receptionen og beder om hjælp til alverdens gøremål – og den imødekommenhed og varme er du med til at opretholde.

Når du træder ind i teamet, kan du forvente, at der bliver taget hånd om dig. Du kan få lov at stille alle de spørgsmål, du vil, og dine kolleger er oprigtigt interesserede i dig, hvis du for eksempel har været syg eller bare har oplevet noget i weekenden, du har lyst til at dele.

  • Frisk morgenbrød og frokost + ´Stop madspil’ -ordning
  • Personaleforening, temafester, vinsmagning, fredagsbarer …
  • Kreaklub, tipsklub, bogklub og flere hold til DHL
Jobindex - adm - talking on the phone

9

fantastiske kolleger

Jobindex - adm - happy coworkers
Jobindex - adm - coworkers talking and having fun

Jobindex – få jobglæde hos os

Jobindex er Danmarks største jobmarked. Men vi er meget mere end det. Når du træder ind i huset, bliver du mødt af en helt særlig vibe af imødekommenhed. Her er plads til dig, som du er, ligegyldigt om du har store armbevægelser – eller bedre kan lide en rolig snak i tekøkkenet.

Du får naturligvis en bred indsigt i HR og arbejdsmarkedet hos os – men du får også mulighed for at udvikle dig inden for dit eget felt. Mange af dine kolleger har skiftet titler og bevæget sig på tværs af afdelinger – for det er vigtigt for os, at alle trives i deres arbejde.

Jobindex - quote

Der bliver ikke gjort forskel på folk i Jobindex. Vi snakker med hinanden på samme måde, uanset om man er account manager, projektleder eller direktør.

Emma Falk Larsen, studentermedhjælper
Jobindex as a workplace

289

ansatte i Jobindex

Jobindex as a workplace