Fymas Auctions ApS

Sælger til brugte entreprenør- og landbrugsmaskiner i Syd- og Sønderjylland

Velkommen til Fymas Auctions ApS

Vi driver en online auktionsside, hvor vi forbinder sælgere og købere af entreprenør- og landbrugsmaskiner samt lastbiler, udstyr m.m. i hele Danmark – og hele verden. Det er gratis for ejerne af materiellet, når vi fotograferer og markedsfører deres materiel og køretøjer og vejleder dem ift. prisen.

Vi udvider og søger 1 sælger/auktionskonsulent til distriktet Syd- og Sønderjylland, postnummer 6000-6799 og 7000-7099.

Vi ønsker altid at have en lokal mand nær vores kunder, og vi søger derfor flere sælgere til at finde materiel og opsøge entreprenører, vognmænd og maskinstationer, der vil sælge deres overskudsmateriel.

Lidt om dig:

  • Du har måske erfaring fra en maskinhandler, maskinstation, service- eller reservedels afdeling eller et udlejnings- eller vognmandsfirma – du kan også være montør eller landmand.
  • Du har evne for at skabe og udvikle kunderelationer og følge op på dine aftaler.
  • Du er god til selv at planlægge kundebesøg og kan kontakte mulige emner ud fra vores CMR-kartotek på ca. 2.000 maskinejere i dit distrikt.
  • Du er også klar til at tage ansvaret for at finde nye kunder i dit distrikt, som kan udbyde materiel og køretøjer på vores net-auktion.
  • Du brænder for at møde kunden ”ude i marken” og kan registrere og fotografere materiellet, der skal sælges (vi har en maskin-app, der er let at udfylde og gør det nemt for dig at få det hele med).
  • Du har selv-drive og fungerer godt med at starte dagen hjemmefra.

Og vi forestiller os, at du:

  • Er ambitiøs og har drive til hele tiden at vokse i opgaven – og du er klar til, at være vores spydspids i distriktet.

Lidt mere om os:

Fymas er en velkonsolideret dansk familievirksomhed, der i tre generationer har drevet virksomhed med køb og salg af brugte entreprenørmaskiner og beslægtet materiel – i hele Danmark og hele verden. Vi er stærke på eksport, og mere end 50% af vores salg er til udlandet. Siden 2018 har vi også formidlet salg af vores kunders materiel på vores net-auktion www.fymasauctions.dk og med tilfredshed for både købere og sælgere.

Vi har en organisation i øjenhøjde, hvor vi taler lige ud af posen, men altid med stor gensidig respekt – og det respekterer vores kunder os for, ligesom vi altid respekterer dem. Vi ønsker at udvide vort salg, men vi skal aldrig være større end, at både købere og sælgere altid føler sig i centrum.

Træning som auktionskonsulent

Du har allerede erfaring med opsøgende salg, men her får du yderligere mulighed for at udvikle dine evner inden for mægling og service – du bliver bindeled mellem ejerne af materiellet og budgiverne for at få enderne til at mødes.

Vi sørger for, at du rustes godt til opgaven og får oplæring i net-auktionen, vores CMR-system og kundehåndteringen. Vi tilbyder en god fast basisløn med tillæg af månedlig salgsprovision, pension og telefon samt en tjenestebil.

Ansøgning:

Send os din ansøgning og dit CV og billede, evt. dokumentation for tidligere erfaring og andre relevante bilag, sammen med din motivation via QuickApply-knappen ”Ansøg”. Vi holder løbende samtaler, så søg hellere i dag end i morgen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte indehaver Even Ibsen på e-mail: even@fymas.dk eller tlf.: 40 60 22 88.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobbet søges via QuickApply på Jobindex.