Hyldgaard & Larsen ApS

Vi søger snarest muligt en vikar til vores botilbud

Hyldgaard & Larsen ApS Tarm

Indrykket 

Som vikar skal du være med til at give vores borgere den nødvendige tryghed, støtte og hjælp, når det er nødvendigt. Vi søger medarbejdere, som brænder for at skabe en meningsfuld hverdag for vores borgere og har øje for den enkeltes trivsel og udvikling. Du trives med at have ansvar for de daglige opgaver, har lyst til og erfaring med at samarbejde tæt på tværs af fagområder. Vi sørger selvfølgelig for, at du får den nødvendige oplæring!

Så hvis du…

Er pædagogisk orienteret. Du kan være ufaglært, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller andet. Erfaring fra lignende opgaver er en fordel.

Kan arbejde selvstændigt, er handlekraftig og engageret.

Har en motiverende og anerkendende tilgang til både borgere og kollegaer.

Tilbyder vi…

  • Et job med stor fleksibilitet i forhold til planlægning af dine arbejdstider.
  • Et job med stor frihed under ansvar.
  • Løbende fokus på arbejdsglæde og trivsel for dig og dine kollegaer.
  • Mulighed for videreudvikling og -uddannelse.

Vi arbejder ud fra metoderne Low Arousal og LA2, som er en metode til at forebygge vold, trusler og magtanvendelser samt at fremme trivslen for borgerne. I introforløbet får du undervisning i LA2 og tilbydes derudover fast supervision.

Praktiske forhold I ansættelsesforhold

Der er tale om en vikarstilling.

Løn og ansættelsesvilkår aftales nærmere.

Tiltrædelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Arbejdspladsen er placeret i Botilbudet Hoven, Bredgade 25, Hoven, 6880 Tarm. Beliggende ml. Tarm og Sdr. Omme.

Ansøgning

Send din ansøgning, C.V. og evt. andre relevante bilag via ”Søg jobbet online” som du finder på vores website www.hyldgaardoglarsen.dk - under JOB.

Samtaler afholdes løbende. Du får nærmere besked herom.

Har du spørgsmål til jobbet?

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten Holden, tlf. 92 90 63 18 eller tilbudsleder Eivind Grepperud, tlf. 92 90 63 15.

Du kan også læse mere om os på www.hyldgaardoglarsen.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Hyldgaard & Larsen

Hyldgaard & Larsen er en privat virksomhed, som samarbejder med kommuner i hele landet. Vi tilbyder fleksible sociale løsninger for en lille gruppe af landets mest udsatte borgere. De borgere vi hjælper, har behov for en vedholdende pædagogisk indsats, som kan imødekomme komplekse psykiske-, adfærdsmæssige- og/eller sociale vanskeligheder. Vi har tre botilbud og flere specialtilbud og er en organisation i vækst og udvikling.

Botilbuddet Hoven har til huse i et nyere nedlagt plejehjem med store åbne fællesarealer og en skøn gårdhave. Vi har bl.a. musikinstrumenter til rådighed og der er indrettet krea-rum samt gamer- og spillerum. Vi har plads til 10 borgere. Ejendommen er beliggende i en lille landsby, hvor vi indgår som en aktiv del af lokalsamfundet. Det lokale træningscenter ligger i gåafstand og benyttes flittigt af husets beboere. Botilbuddet Hoven har et tæt samarbejde med kommunale uddannelses- og beskæftigelsestilbud samt det lokale erhvervsliv.