Brikk Gruppen ApS

Ejendomsmægler Trainee til Sydsjælland og Øerne

Brikk Gruppen ApS

Indrykket 

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Brikk er en ny, innovativ ejendomsmæglervirksomhed, som vil revolutionere måden, hvorpå boliger bliver solgt. Vores mål er at gøre op med en dårlig oplevelse for boligsælgere og alt for høje salærer. Vi vil gøre det at sælge en bolig langt lettere og langt mere gennemsigtigt. Det gør ved via vores innovative teknologi og kontrolcenter, Brikk Hub. Brikk Hub gør arbejdet lettere for både købere, sælgere og vores ejendomsmæglere. Dog er personlig service alfa omega for os, og vi har et stærkt ønske om at bibeholde den personlige service fra dygtige mæglere.

Virksomheden er rivende udvikling, og vi oplever stigende efterspørgsel efter vores nytænkende tilgang til boligsalg. Ambitionerne er store, og målet er at blive den største og bedst anmeldte ejendomsmægler i Danmark. For at imødekomme aktivitetsniveauet med stigende salgsvurderinger, søger vi dygtige og ambitiøse ejendomsmæglertrainees.

Dine arbejdsopgaver

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra vores erfarne ejendomsmæglere. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Hvad vi søger:

 • Som person er du engageret, udadvendt, serviceminded, har stort overblik og gode samarbejdsevner.
 • Du hviler i dig selv og er drevet af ønsket om succes. Du forstår at arbejde målrettet, struktureret og selvstændigt i din hverdag, og kan begå dig over for alle mennesker.
 • Du har integritet. Vi søger ikke pistolsælgere.
 • Du er positivt anlagt og lader dette skinne igennem i dit arbejde.
 • Du er på udkig efter at lære branchen at kende i en traineestilling.
 • Har du allerede erfaring fra ejendomsmæglerbranchen, er dette en stor fordel. Det er dog ikke et krav.

Hvad vi tilbyder:

 • Et job i en hurtigt voksende virksomhed med store ambitioner.
 • Et job i en af Danmarks bedst anmeldte ejendomsmæglere.
 • Et job og en virksomhed, hvor du får mulighed for at tage ansvar, arbejde selvstændigt og gøre en forskel for dig selv og for virksomheden.
 • Et struktureret traineeophold, hvor du får mulighed for hurtigt at få ansvar og gøre en forskel.
 • Et job, hvor du bliver oplært af nogle af de dygtigste folk i branchen.
 • Et job, hvor du vil få et indgående kendskab til alle faser i en bolighandel.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Sebastian Beres på sebastian@brikk.dk. Du kan desuden læse mere om Brikk på www.brikk.dk.

Ansøgningerne bliver behandlet løbende, og der ansøges ved at sende et CV og en sætning eller to om, hvorfor lige dette job er noget for dig.

Du indsender din ansøgning og dit CV til adm. direktør Sebastian Beres på sebastian@brikk.dk.