SeeSafe ApS

Vil du være med i et stærkt team af sikringsteknikere?

SeeSafe ApS

Indrykket 

SeeSafe er i voldsom vækst og har brug for dygtige medarbejdere i Jylland og Fyn.

Vi søger en dygtig og selvstændig sikringstekniker til at udføre ny-installation og serviceopgaver.

Du vil primært komme til at arbejde med installation af alarmsikring, adgangskontrol men også videoovervågning.

Vi er:

SeeSafe ApS har hovedkontor i Næstved og afdeling i Jylland.

Vi er en anerkendt og veletableret virksomhed med 15 års erfaring på sikringsmarkedet i Danmark og Skandinavien.

Vi har specialiseret os i videoovervågning, men installerer alle sikringsprodukter til erhverv og institutioner. SeeSafe er ISO9001-certificeret og PET-sikkerhedsgodkendt.

Vores værdier

Vi er et stærkt team, som vil hinanden det bedste, og vi gør en dyd ud af at støtte hinanden.

Vi arbejder hver dag for et godt arbejdsmiljø, og leverer det aftalte til vores kunder og samarbejdspartnere. Det kræver til tider, at den enkelte og teamet yder en ekstraordinær indsats.

Vi forstår alle vigtigheden af at løfte i flok, sikre vidensdeling og kende hinanden da det er afgørende for:

  • At sikre kunden det mest optimale samarbejde med et team, der går en ekstra mil
  • Den gode stemning og arbejdsmiljøet
  • At mandag morgen ofte er lige så sjov som fredag eftermiddag

Jobbet

Jobbet tager udgangspunkt fra din egen bolig. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men har et stærkt team bag dig i dagligdagen, i forhold til planlægning fra kontoret i Næstved, og med daglig reference til vores Jyske afdeling.

Opgaverne er mangeartede med hovedfokus på etablering af AIA og TVO i detailbutikker i hele Danmark og du skal derfor til tider have lyst til længere arbejdsdag og evt. med overnatning, for så at have fri på andre tidspunkter. Vi har også opgaver rundt om i Europa, som du kan få mulighed for at tage del i.

Da du skal være med til at dække opgaver i hele landet, vil der være opgaver, som kræver enkelte overnatninger.

Krav og forventninger

Vi forventer ikke, at du kan alt AIA, ADK eller TVO, men at du har erfaring fra sikringsbranchen med kurser i AIA eller ADK. Måske du er udannet elektriker og er kompetent i installation af Vanderbilt, SPC og Nox-systemer. Det er vigtigt, du er selvstændig og proaktiv.

Du forstår at være en del af et team, og har fokus på at hjælpe kunder og kollegaer. Du er ærlig, oprigtig, høflig, dannet og professionel i din adfærd.

Vi tilbyder:

Et virkeligt spændende og udviklende job i et ungt og uformelt miljø. Tillid og frihed under ansvar er bærende elementer.

Spændende kunder der spænder bredt over detailhandel, produktionsvirksomheder samt større danske havne og kommuner.

Vi stiller selvfølgelig firmavarebil, mobiltelefon, it-udstyr og værktøj til rådighed. Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. Lønnen vil afspejle dine kompetencer og uddannelse.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Paw Skovbo på mail: ps@seesafe.dk eller Peter Kjær på mail: pkj@seesafe.dk eller telefon 70 228 778.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV, senest den 20. maj 2021 som sendes til Paw Skovbo mail: ps@seesafe.dk (mrk. ”tekniker”)