Pronor Industriteknik A/S

Serviceteknikere – Industritekniske anlæg – Aarhus og Herning

Pronor Industriteknik A/S

Indrykket 

Serviceteknikere indenfor industritekniske opgaver til PRONORs afdelinger i Aarhus og Herning.

Jobbet:

PRONOR IndustriTeknik as søger engagerede serviceteknikere til fastansættelse i vores Aarhus- og Herning-afdelinger. Du kommer både til at arbejde på vores værksteder og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for industritekniske reparationsopgaver som: elmotorer, pumper, gear og ventilation. Du får reference til afdelingernes ledere.

Din baggrund og profil

Du skal være en dygtig fleksibel servicetekniker som kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret. Du er elektromekaniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende. Du skal have:

  • erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg
  • erfaring med reparation af elmotorer, pumper, gear og ventilation
  • et godt humør, og lægger vægt på godt samarbejde og fleksibilitet

Som person skal du have et godt humør som bidrager til et godt samarbejde med vores kunder og ikke mindst dine kollegaer.

Du tilbydes

Du bliver en nøglemedarbejder i vores afdelinger. Du bliver en del af en åben og fleksibel organisation med korte beslutningsveje. Løn og ansættelsesforhold vil være på et konkurrencedygtigt niveau. Hvis du har spørgsmål til stillingen i Aarhus, er du velkommen til at kontakte serviceleder Karsten Tiedemann, på telefon 87 47 63 86. Har du spørgsmål til stillingen i Herning er du velkommen til at kontakte serviceleder Preben Rimmerhus Vesterager, på telefon 96 26 41 17. Ellers ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV på e-mail: hene@pronor.dk, mærket ”Servicetekniker”. Svarmailen vil blive fremsendt til den mailadresse, som ansøgningen er sendt fra. Ansøgningsfristen er den 30. marts 2021. Vi indkalder kandidater løbende til samtale.


PRONOR IndustriTeknik as:

PRONOR IndustriTeknik as servicerer mere end 2500 kunder i Danmark med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industritekniske anlæg. Alt med henblik på at optimer og holde produktionen kørende - uden dyre og unødvendige produktionsstop. Derfor er vores motto: ”Vi holder hjulene i gang” og det er præcis, hvad vi gør – med udgangspunkt i vores ambition om altid at være professionelle, produktive og proaktive.

PRONOR har 50 medarbejdere og afdelinger i Aarhus, Herning, Ringe, Aalborg, Middelfart og Haslev. Læs mere på: www.pronor.dk.