Pædagogisk Vikarbureau ApS

PÆDAGOGISKE VIKARER PÅ HELE SJÆLLAND

Pædagogisk Vikarbureau ApS

Indrykket 

PVB- Pædagogisk Vikarbureau søger uddannede pædagoger, pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere til tidsbegrænsede opgaver/vikariater i dag, døgn- og specialinstitutioner. Vi har både akutte, kortere, samt længerevarende vikariater indenfor hele det pædagogiske område. Vi har stigende efterspørgsel og søger derfor dygtige vikarer der kan arbejde minimum 2-3 dage om ugen og meget gerne fuldtid.

Vi søger også støttepædagoger.

PVB TRIVSEL er den afdeling i PVB som løser støtteopgaver bestilt af daginstitutioner, skoler og forvaltninger. PVB TRIVSEL søger lige nu uddannede pædagoger med erfaring i arbejdet som støttepædagog. Hvis du har erfaring fra f.eks. special- eller behandlingsskole, behandlings- eller observationshjem og dermed i arbejdet med behandlingskrævende børn i alderen 4-12 år med diagnoser som f.eks. ADHD, ADD, autisme, Asperger, tilknytningsforstyrrelser m.m. er du også velkommen til at søge ind til PVB.

Udover ovenstående tilbyder PVB-Pædagogisk Vikarbureau:

  • Attraktiv lønpakke efter overenskomst med BUPL, SL & FOA
  • Tidsbegrænsede forløb med varierende timeantal og længde
  • Opgaver som matcher dine kompetencer, erfaring og lyst
  • Spændende udfordringer og nye muligheder
  • Tæt opfølgning med faglig sparring og supervision
  • Deltagelse i faglige og sociale arrangementer

Før du bliver tilbudt vikariater/opgaver i PVB-Pædagogisk Vikarbureau skal du sende en ansøgning via vores hjemmeside og derefter inviteres du til en personlig jobsamtale.

Ring og hør mere om dine muligheder på 70 27 12 18 eller opret en ansøgnings profil på www.pvb.dk/bliv-vikar så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Hvem er PVB-Pædagogisk Vikarbureau?
PVB-Pædagogisk Vikarbureau er en del af PVB Koncernen. Vi blev stiftet i 1998 og er et landsdækkende professionelt vikarbureau & konsulenthus. I PVB løser vi opgaver indenfor pædagogik og undervisning og socialrådgivning.

Siden 1998 har vi samarbejdet med over 3000 forvaltninger, dag- & døgninstitutioner, folkeskoler, specialskoler, virksomheder og private familier.

PVB er medlem af Dansk Erhverv, og vores medarbejdere er sikrede ordentlige løn- og ansættelsesforhold via gældende overenskomster. Vores fagpersoner opfylder alle krav om både ren straffe- og børneattest.