SF Family Office Real Estate

Brænder du for at optimere kunders ejendomsinvesteringer?

SF Family Office Real Estate København

Indrykket 

SF Family Office Real Estate

SF FORE er en del af SF Management, et investerings- og asset management-selskab. SF FORE tilbyder formuende familier ejendomsinvesteringer i Danmark. Vi arbejder med langsigtede investeringer med fokus på at investere i boligejendomme.

Vi er lokaliseret i hjertet af København og beskæftiger sammen med SF Management 15 medarbejdere. Lige nu søger vi en engageret, proaktiv og selvstændig Asset Manager, som har lyst til at bidrage til virksomhedens udvikling.

HVEM ER DU?

Du er måske uddannet ejendomsmægler eller ejendomsadministrator og/eller har en profil med erfaring indenfor udlejning af boliger eller ejendomme i andre sammenhænge. Du skal være god til at tale med forskellige typer af mennesker, da kundekontakt er en væsentlig del af jobbet. Du skal have flair for tal, og økonomi generelt, og være fortrolig med at arbejde med Office-pakken, særligt Excel.

Vi søger en stærk profil, som kan byde ind med stor faglighed, engagement og holdånd. Vi forventer, at du er resultatorienteret, tager ansvar og kan arbejde struktureret med mange bolde i luften.

STILLINGEN

Du vil indgå i en travl hverdag, hvor din primære opgave er at levere de bedste resultater til vores danske kunder. Det er vigtigt, at du kan tænke holistisk og anskue tingene fra kundens perspektiv samt løse opgaverne professionelt og effektivt. Dine vigtigste arbejdsopgaver bliver:

  • Udarbejdelse og eksekvering af handlingsplaner for de enkelte ejendomme
  • Håndtering af samarbejdspartnere: administratorer, viceværter og ejendomsmæglere
  • Koordinering af udlejning og frasalg
  • Optimering af kundernes ejendomsinvesteringer
  • Rapportering til investorerne
  • Deltagelse i bestyrelsesmøder og generalforsamlinger

Arbejdet kræver, at du kan tilrettelægge og administrere din arbejdsdag, at du kan prioritere samt beslutte og afslutte dine opgaver og samtidig se det store billede. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og attraktive goder såsom sundhedsordning, pension, dele firmabil og faste arbejdstider.

Du vil referere til Investment Manager, Jeppe Lassen og Senior Asset Manager, Helene Hjorth og bliver en del af et stærkt og arbejdsomt team, som meget gerne hjælper hinanden. Vores omgangstone er uformel og humoristisk.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Send din ansøgning senest den 1. oktober 2020 til JL@SF-FORE.dk.

Vi inviterer løbende relevante ansøgere til samtale.

Der er tale om en stilling som Asset Manager, placeret i Amaliegade i indre by.

TILTRÆDELSE

Snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!