Haslev Lægecenter

Praksismanager med sundhedsfaglig baggrund og ledelseserfaring søges til stor lægepraksis

Haslev Lægecenter

Indrykket 

Haslev Lægecenter søger en mellemleder til en stilling som praksismanager

Vi er det største lægecenter i Region Sjælland og har eksisteret i snart 50 år. Vi er 9 faste læger og cirka 20 ansatte. Sammen passer vi godt på vores 14.000 patienter.

Personalet består lige nu af 3 sekretærer, 1 bioanalytiker, 2 SSA’er, 4 sygeplejersker, 2 uddannelseslæger, pedel, IT-ansvarlig, bogholder samt et hold af medicinstuderende. Som praksismager vil du blive personalegruppens nærmeste leder, og du vil have det daglige ansvar for koordinering af lægehusets mange opgaver.

Vi søger en praksismanager der, ligesom os, ønsker at gøre en forskel for de mennesker, vi servicerer. Vi forventer, at du både kan være en holdspiller samt en motiverende og troværdig leder, når du leder personalet gennem en hverdag med mange forskellige opgaver og udfordringer.

Vores kommende praksismanager skal bl.a.:

  • have en sundhedsfaglig baggrund og høj faglighed
  • have ledererfaring – gerne fra en almen lægepraksis eller andet relevant virksomhedsområde
  • kunne motivere dine omgivelser til at yde deres bedste
  • kunne uddelegere og fordele arbejdsopgaverne samt varetage den løbende vagtplanlægning
  • kunne arbejde både administrativt og praktisk – gennem deltagelse i de daglige opgaver
  • kunne navigere blandt mange opgaver, gå forrest med godt humør og have sans for god service
  • være struktureret i opgaveløsningen og kunne sætte rammerne for en struktureret hverdag
  • være ambassadør i forhold til lægehusenes kultur og værdier
  • være lægehusets nøgleperson i informationsstrømmen i forhold til den øvrige ledelse.

Arbejdsopgaverne indbefatter en del administrative og organisatoriske opgaver, hvorfor det er vigtigt, at du evner at bevare overblikket, samtidig med, at du formår at være en inspirerende og motiverende leder for såvel læger som øvrigt personale. Vi har regnskabs- og IT-medarbejder, så dette vil ikke være en del af dine primære arbejdsopgaver.

Løn- og ansættelsesforhold efter aftale. Du vil blive ansat på en lederaftale og stillingen er en fuldtidsstilling, hvor overarbejde kan forekomme.

PLO tilbyder et praksismanagerkursus. Det er ikke et krav at have deltaget i kurset. Der vil evt. blive mulighed for deltagelse i kurset, som led i din ansættelse hos os.

Hvis du kan se dig selv i stillingen som praksismanager, så glæder vi os til at høre fra dig. Upload din ansøgning samt CV via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor senest d. 17.08.2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo august med henblik på ansættelse per 1. november eller før.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os.