Torben Clausen A/S

Projektleder til nedbrydning

Torben Clausen A/S Haderslev

Indrykket 

Har du mod på at være en del af væksten i Nedbrydningsafdelingen hos Torben Clausen A/S, så får du muligheden i stillingen som projektleder med ansvar for korrekt gennemførelse af miljøsanering og nedbrydning for nogle af afdelingens projekter. Afdelingen har en god belægning af kapaciteten og vil gerne udnytte muligheden for yderligere vækst i markedet. Projekterne ligger primært i Jylland samt på Fyn.

Godt købmandskab, projektledelse og styr på kvaliteten

Det vil være dig og den øvrige ledelse i afdelingen, der har ansvaret for at mandskab og materiel er disponeret optimalt samt yder sparring med medarbejdere på projekterne. Via opsyn sikrer du, at projekterne gennemføres inden for gældende lovgivning samt at krav til kvalitet, sikkerhed og miljø overholdes. Med din daglige sparring sørger du og dine medarbejdere for, at pladserne er fremsynede, deltager i bygge og sikkerhedsmøder samt sikrer, at transporter og varer bestilles rettidigt med optimering for øje.

Kvalifikationer

Du kan opfylde kravene til stilling på flere måder. Du kan være nyuddannet bygningskonstruktør, eller du kan have en solid håndværksfaglig baggrund inden for bygge- og anlægsbranchen. Du kan eksempelvis være tømrer, murer eller lign., med ambitioner om at udvikle dig til en dygtig og kompetent projektleder.

Du har eventuelt erfaring som formand eller byggeleder og vil nu tage det næste skridt i din karriere. Har du erfaring inden for miljøsanering og kendskab til NMK 96, AB 92/ABT 93 og AB 18, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Du har flair for IT, og har erfaring med primært Microsoft Office-programmer. Det er et krav, at du som minimum har kørekort til kategori B.

Selvstændig og god til at skabe positive relationer

Du er struktureret og kan arbejde selvstændigt. Du kan bevare overblikket i en hektisk hverdag og har næse for at udnytte de muligheder, der opstår undervejs i et projekt. Du har en god økonomisk forståelse og bidraget til løbende vækst og optimering i både afdelingen samt hele virksomheden. Du er god til at skabe personlige relationer til medarbejdere, leverandører og kunder.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en virksomhed i positiv udvikling. Du får en travl og alsidig hverdag i et uhøjtideligt miljø, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i den videre udvikling af afdelingen. Du får ansvar for egne projekter, hvor sparring og dialog er vigtige elementer. Som projektleder i Nedbrydning hos Torben Clausen A/S vil du få rig mulighed for at teste egne evner og ideer, og du vil samtidig have plads til at vokse med opgaven.

Er stillingen interessant, er du velkommen til at kontakte Direktør Helge Godtfeldt, på telefon 22 61 18 76 for en indledende snak samt for uddybende spørgsmål til jobbet.

Ansøgning og CV bedes sendt via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor. Vi behandler naturligvis alle ansøgninger fortroligt og i henhold til gældende lovgivning for persondata.Om Torben Clausen A/S

Torben Clausen A/S er en entreprenørvirksomhed beliggende i Haderslev. Kerneforretningerne består af nedbrydning, anlægsentrepriser, transport og affaldshåndtering.

Torben Clausen A/S har en lang og god historie og er i dag en travl forretning, hvor der er fokus på at levere ”høj kvaliltet til aftalt tid”. Virksomheden har oplevet en stærk vækst og beskæftiger i dag ca. 70 ansatte samt 30 vikarer.

Nedbrydningsafdelingen har oplevet en spændende udvikling og går en særdeles interessant fremtid i møde, hvor de politiske krav åbner store muligheder for virksomheder, der kan leve op til alle de nye miljøkrav – og det er altid Torben Clausen A/S ambition at være blandt de foretrukne udbydere på markedet.