Nukissiorfiit

Nukissiorfiit i balance

Nukissiorfiit har et særligt ansvar og en unik mission; Vi er det eneste energiselskab i Grønland, og det er Nukissiorfiits mål, at vedvarende energi bruges overalt, hvor det er muligt, og at alle har adgang til rent drikkevand.

Ansvar fordi Nukissiorfiit er det nationale energiselskab der driver, producerer og vedligeholder alt vand-, sol-, vind- og diselenergi. Vi kan ikke trække på andre for hjælp, hvis der skulle opstå problemer i energiforsyningen. Det betyder, at kompetencerne og løsningen skal findes ved os.

Unik fordi geografien ikke kan sammenlignes med andre lande – der er ingen veje mellem byerne i et land på 2,17 millioner km2 – det betyder, at vi ikke kan lave energiløsninger som andre lande. Vores løsninger skal findes lokalt i et ofte utilgiveligt geografi- og vejr.

Det kan lyde umuligt – men Nukissiorfiit er godt på vej og det lykkes, fordi vi har et arbejdsmiljø og en kultur, der fremmer nytænkning i et miljø, hvor vi står sammen og skal skabe den grønne omstilling i fællesskab.

En arbejdsplads i balance

Når du møder ind hos Nukissiorfiit vil du opleve en organisation der er passioneret for det fælles ansvar vi har i Grønland og hvor vigtigt det er at opretholde driften og samtidig nå i mål med den grønne omstilling. Du vil også møde en organisation der ved hvor vigtigt det er med god balance mellem arbejdsliv og privatliv. På tværs af Nukissiorfiit har vi personalegoder der henvender sig til alle og en forståelse for at hvert enkeltes behov er forskelligt.

Der er plads til ambitioner hos Nukissiorfiit hvor du har gode karrierer muligheder. Du får hurtigt ansvar for dine egne opgaver og vi tager løbende samtaler om videreuddannelse.

Din første tid hos Nukissiorfiit

En god start er vigtig, og vi tager godt imod dig, så du kan lande sikkert. Derfor har vi et grundigt introforløb, som vi løbende evaluerer og udvikler.

Vi er vant til at tage imod folk fra Danmark – vi ved hvad det vil sige at møde den grønlandsk kultur og skabe sig en hverdag i et nyt land. Vi kender rutinen med at få en ny vennekreds langt fra vante rammer. Vi har din ryg og støtter dig hele vejen.

Klar på et eventyr?

Det er en balancegang mellem traditionel energiforsyning og den grønne omstilling, mellem nye unikke oplevelser og de vante rammer, mellem gammelt og nyt – vil du være med til at skabe balance?

https://nukissiorfiit.gl/da/om/Ledige-jobs