5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
RTC Transport A/S

RTC Transport er på udkig efter ny teamlederassistent til aftenhold

Brøndby

I din dagligdag hos RTC vil du møde mange forskellige mennesker og opgaver, hvor du kan se frem til en spændende hverdag, hvor der hele tiden kommer nye interessante opgaver til.

Du vil have din daglige gang på driftskontoret, men størstedelen af din arbejdstid vil være på gulvet, hvor du vil skulle være med til at sikre, at vi når i mål med opgaverne sammen med vores dygtige lagerfolk, chauffører og vognmænd.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et udfordrende og spændende arbejdsmiljø og meget passionerede og dygtige kolleger.

RTC Transport A/S
Gem
RTC Transport A/S

Afdelingschef for lagerterminal

Vejle

Skal du være vores nye kollega og afdelingschef i Vejle?

Dine ansvarsområder vil bl.a. være aktivt at deltage i de daglige lageraktiviteter for at sikre en smidig drift. Derudover får du personale- og driftsansvar for ca. 30 medarbejdere.

Vi tilbyder en spændende stilling, i en innovativ virksomhed og organisation med dygtige og engagerede medarbejdere, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

RTC Transport A/S
Gem
RTC Transport A/S

Chauffør til levering og montering af møbler

Brøndby

Hvis du ser dig selv som en teamplayer, er serviceminded, robust og har flair for levering og montering af Møbler. Så er du måske vores nye kollega.

Lageret er placeret på RTC Transports afdeling i Brøndby. Der vil blive forventet at du kan arbejde selvstændigt samt trives med frihed under ansvar.

Opgaverne vil primært foretages i private hjem, og det forventes derfor at du er imødekommende og har en positiv kundetilgang. Du vil komme til at indgå i et team af chauffører, hvor I tilsammen vil hjælpe hinanden med at dække vagterne på bilen.

RTC Transport A/S
Gem
RTC Transport A/S

Er du RTC Transports nye hvidevaremontør?

Brøndby

Er du en selvstændig, robust og positivt indstillet hvidevaremontør, der elsker at levere topkvalitet og skabe glade kunder? Så er det måske dig, vi leder efter til at tage fat på spændende B2B-opgaver inden for levering og montering af hvidevarer på Sjælland.

Arbejdsopgaverne består både af B2B projekter samt levering i private hjem, og det forventes derfor, at du er imødekommende og har en positiv kundetilgang. Du vil komme til at indgå i et team af chauffører, hvor I hjælper hinanden med at dække hvidevareleveringerne.

RTC Transport A/S
Gem
RTC Transport A/S

HR- og lønansvarlig søges til RTC Transport

Brøndby

Kan du se dig selv i en dynamisk og voksende virksomhed, og har du kompetencerne til at gøre en forskel og være med til at udvikle din stilling, så er nedenstående måske noget for dig?

Stillingen er nyoprettet, og der vil derfor være stor muligt for at sætte sit eget præg på mange af arbejdsopgaverne, i samråd med administrationschefen. Du vil blive en del af et team bestående af 3 medarbejdere, hvor omgangstonen er frisk og alle vil hinanden det bedste.

RTC Transport A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV