5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
BCA Auto Auktion

Chaufførkollega til eksportkørsel søges

Vi søger endnu en ny chaufførkollega til eksportkørsel med vores autotransporter.

Du vil få hele Europa som arbejdsplads, og du vil blive en del af en hverdag, hvor opgaverne spænder bredt og kontaktfladen er stor.

Hos BCA Transport A/S får du ansvaret for at transportere nyere, brugte biler ud til og fra vores kunder, som er bilforhandlere, men også leasingselskaber, flådeejere samt privatpersoner.

BCA Auto Auktion
Gem
BCA Auto Auktion

Key Account Manager

Vejle Øst

Sammen med dine dedikerede kolleger i BCA Sales Danmark og BCA Europa søger du proaktivt købere til BCA’s auktioner i hele Europa.

Du har ejerskab på hele processen fra første kontakt og få aftalt et møde til at vejlede kunden gennem processen og finde frem til netop de biler, som vores købere efterspørger.

Du får en hverdag med højt til loftet, en uformel tone og godt kollegaskab, hvor den sociale trivsel vægtes højt.

PeopleLink søger for BCA Auto Auktion
Gem
PeopleLink

Administrativ medarbejder

Vejle Øst

Er du den som får gjort de ting, som de andre lader ligge til i morgen, og trives du i et miljø med energi, masser af opgaver og en bred berøringsflade med samarbejdspartnere i ind-og udland? Så vil du elske dynamikken i et auktionshus hvor der årligt bliver handlet 35.000 biler på tværs af grænser.

Du får en central rolle i det administrative team, der har ansvaret for, at dokument-flowet i forbindelse med de mange handler forløber effektivt og fejlfrit.

Gem
BCA Auto Auktion

Højre hånd for Operations Manager

Vejle Øst

Har du naturlig autoritet, et fremragende overblik, og tænker du i systemer og strukturer? Så har Europas største autoauktion en stilling til dig.

Du bliver højre hånd for Operations Manager, Jakob Søby. Vi er 26 fuldtids timelønnede på pladsen, som sikrer et effektivt flow af de +40.000 biler, der årligt kører gennem vores system.

Du er uddannet indenfor produktion, lager eller reservedele og har erfaring som værkfører, produktionsplanlægger, lagerchef eller lignende - og meget gerne fra bilbranchen.

Gem
BCA Auto Auktion

Terminalmedarbejder

Vejle Øst

BCA Bilauktion A/S er markedsleder og Europas største auktionsvirksomhed for køretøjer. Vi søger en Yard medarbejder til at hjælpe med håndteringen af ind- og udgående køretøjer. I tæt samarbejde med vores logistikafdeling vil du være med til at sikre, at vi kommer i mål i en dynamisk hverdag hvor opgaverne spænder bredt. Du vil indgå i et ungt team med godt humør, hvor der bliver lagt vægt på at løfte i flok.

Vi tilbyder et godt socialt og kollegialt arbejdsmiljø, hvor vi sætter pris på et godt grin samt en timelønnet fuldtidsstilling med mulighed for faglig udvikling indenfor vores organisation

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV