3 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

3 jobannoncer

Gem
Idealcombi A/S

Kvalitet- og Leanprojektleder

Hurup

Ser du forbedringspotentialerne i arbejdsgange og processer? Tager du naturligt teten og skaber en tydelig vej til forandringer? Så er det dig som kan bidrage til vores virksomheds fortsatte udvikling.

Som Kvalitet- og Leanprojektleder får du, sammen med gode kolleger, ansvaret for at drive virksomhedens forbedringsarbejde fremad. Opgaverne vil være mangeartede, og du får en stor kontaktflade på tværs af organisationen - både i produktionen og på kontoret.

Idealcombi A/S
Gem
Idealcombi A/S

Salgselev

Hurup

Har du lyst og energi til at prøve kræfter med dit salgstalent på Danmarks største vinduesfabrik i smukke Thy?

Så kan Idealcombi tilbyde dig en 2-årig salgsuddannelse på vores hovedkontor i Hurup, som er en spændende arbejdsplads med store ambitioner. Ligesom dig!

Selve arbejdet vil som udgangspunkt foregå på vores salgskontor med IT som det primære arbejdsredskab. Du deltager derudover i ugentlige salgsmøder med fokus på planlægning, salgstal, forventninger til fremtidige salgstiltag, mm. For den rigtige salgselev vil der være mulighed for en meget selvstændig og ansvarsfuld uddannelsesperiode.

Idealcombi A/S
Gem
Idealcombi A/S

Deltids kontorassistent til kørselsafdeling (25-30 timer)

Hurup

Vi søger en deltidsmedarbejder til kørselsafdelingen på vores fabrik i Hurup Thy, som trives i en travl hverdag, og kan bidrage til teamets fortsatte udvikling. Som medarbejder har du, sammen med gode kolleger i afdelingen, opgaven med at sikre en god leveringsproces for vores kunder.

Lyder det interessant for dig, så har du nu muligheden for at blive en del af Idealcombi A/S – Danmarks største vinduesfabrik beliggende i det smukke Thy. Idealcombi producerer vinduer og døre i høj kvalitet

Idealcombi A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV