5 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

5 jobannoncer

Gem
BoConcept A/S

Quality Support Coordinator

Ølgod

BoConcept søger en kvalitetsbevidst og serviceminded kollega til at indgå i vores Quality Support Team, som er en del af vores globale kvalitetsorganisation.

Du vil blive en del af et stærkt og dedikeret team, der konstant søger forbedringer og optimeringer, og hvor beslutningerne træffes med kunden i centrum. Som Quality Support Coordinator er en stor del af din rolle at yde teknisk kundesupport.

BoConcept A/S
Gem
BoConcept A/S

Elev til BoConcept Ishøj

Ishøj

Som salgselev hos BoConcept tilbydes du grundig oplæring, ansvar for egne opgaver - og uendelige udviklingsmuligheder.

Du bliver en del af vores team i Ishøj, hvor tempoet er højt og det gode humør i højsædet. Du vil hurtigt blive udfordret på en lang række områder – både i mødet med kunderne, den selvstændige opgaveløsning og i forhold til de mange administrative opgaver, som skaber strukturerne og fundamentet bag en succesfuld butiksdrlft.

BoConcept A/S
Gem
BoConcept A/S

New Product Development Process Manager

Herning

In this role you will lead and drive all activities within our design and product development process but also play an instrumental role in aligning go-to-market activities with Marketing and Sales to ensure successful launch towards consumers and franchisee across the globe.

As a strong communicator, problem solver, and adept milestone tracker, you will collaborate cross-functionally to optimize sub-processes and drive efficiency throughout the organization.

BoConcept A/S
Gem
BoConcept A/S

BoConcept Storkøbenhavn søger Sales Associate

Ishøj og København K

Bliv vores nye sælger - og hjælp vores kunder med at skabe deres drømmehjem med vores unikke design og skræddersyede indretningsservice!

Hovedoverskriften i jobbet som sælger bliver at yde individuel og professionel rådgivning af vores kunder om deres valg af møbler og boligindretning.

BoConcept A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV