Jobindex hjælper med mere end du tror


Når du går på Jobindex.dk, ser du kun toppen af isbjerget – for vi er meget mere end en jobdatabase på nettet. Jobindex er også en stor rekrutteringsvirksomhed med 90 medarbejdere. Vi har bl.a. et team af tekstforfattere i vores rekrutteringsafdeling, der årligt skriver omkring 750 jobannoncer for større og mindre virksomheder i Danmark.

Når Jobindex skal skrive din jobannonce, interviewer en af vores tekstforfattere dig over telefonen for at få dine ord på jobbet. For at tiltrække de rigtige kandidater stiller vi kritiske spørgsmål og ser jobbet fra den potentielle medarbejders perspektiv: Hvorfor er jobbet spændende? Hvor ligger udviklingspotentialerne? Er der overensstemmelse mellem jobbet, og det vi skriver? Og hvorfor søge job i lige netop din virksomhed? Med baggrund i vores markedskendskab får du også kvalificeret sparring på bl.a. jobtitel, stillingsbeskrivelse og kvalifikationskrav, så du rammer de ønskede kandidater så præcist som muligt. Kalder du fx jobbet ‘assistent’, men søger du i virkeligheden en projektleder, får du ikke tiltrukket de rigtige kandidater.

Jobindex kan skrive din næste jobannonce – også på engelsk. Det koster fra 2.500,- ekskl. moms.
Læs mere om annonceskrivning
Læs mere om reportageannoncer

Dette indlæg blev udgivet i Nyt fra Jobindex og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar