Online Recruitment Konference 16. maj 2012

Den succesfulde engelske konferencearrangør Onrec afholder nu for første gang deres online rekrutteringskonference i København. Fokus vil være “Hvordan udnytter virksomheder styrken af online rekruttering og indsigt i den nyeste tænkning i hvordan man gør fuld brug af Skandinaviens online rekrutteringsmuligheder i den nye sociale verden”.

Førende nationale og internationale talerne vil give indblik i en verden af ​​online rekruttering og en række praktiske studier. Konferencen vil give deltagere med interesse i at rekruttere kandidater online en informativ og tankevækkende eftermiddag. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål direkte til ekspert panelet i en værdifuld Q&A session.

Det sker den 16. maj kl. 12-17 i Business Center Wing House i København. Jobindex er mediesponsor for konferencen og deltagelse koster kr. 1320 plus moms.
Læs mere om konferencen

Dette indlæg blev udgivet i Arrangementer og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar