Nyhedsbrev september 2010

Gratis arrangement for offentligt ansatte
Tirsdag den 30. september 2010 afholder Jobindex et inspirerende arrangement i Charlottehaven i København, hvor vi sætter fokus på følgende:

  • tiltrækning af de rigtige kandidater
  • 10 gode råd til den gode annonce
  • enkel, effektiv og økonomisk annoncering
  • social ansvarlighed nu og i fremtiden

Tilmeld dig dagen og få muligheden for at høre dagens 4 spændende talere. Arrangementet er KUN for ansatte i stat, region, kommune eller et offentligt ejet selskab.
Læs mere om arrangementet
Tilmeld dig arrangementet
Læs mere om “Team Offentlig”

Gratis foredrag for Topkvinder: Mit job – Min fremtid
Hvordan leder du dig selv til et godt job og et godt arbejdsliv, som er i overensstemmelse med dine værdier og ønsker? Det får du nu mulighed for at blive klogere på.

Jobindex og KarriereVeninder tilbyder i samarbejde med NLP Huset dette arrangement, hvor du vil blive præsenteret for nogle NLP værktøjer, der kan hjælpe dig til at finde frem til dine personlige værdier og blive mere afklaret om hvad der er vigtigt for dig lige nu – og i fremtiden.

Det finder sted onsdag den 15. september 2010 kl. 18.30-21 i SOHO House, Flæsketorvet 68 1.sal, København V Tilmelding til foredraget den 15. september
Læs mere om Jobindex TopKvinder

Træfpunkt-HR i Øksnehallen den 6. og 7. oktober
HR er kommet ind i varmen, også på direktionsgangen, og mange oplever øget forventning om at levere værktøjer og gøre en forskel på bundlinjen. Derfor synes vi, du skal deltage i Nordens største HR-messe, Træfpunkt Human Resources 2010, hvor du bl.a. kan få input til, hvordan HR kan leve op til de stigende krav om at bidrage til forretningen. Også i år er Jobindex mediepartner for messen, som finder sted i Øksnehallen i København den 6. og 7. okt. 2010 – begge dage fra kl. 9.00-16.00.

Resultatorienteret Human Resources er temaet onsdag, og på Speakers Corner kan du kl. 9:30 høre adm. direktør i Jobindex Kaare Danielsen fortælle om, hvordan rekruttering i fremtiden bliver et afgørende konkurrenceparameter. Torsdag kan du på Keynotes Corner bl.a. høre erhvervsleder Caroline Søeborg Ahlefeldt og koncerndirektør i Nykredit, Bente Overgaard, tale under temaet Innovativ læring og videndeling.

Du kan forhåndstilmelde dig på www.traefpunkt-hr.dk – der er gratis adgang for dig og dine kolleger.

Avisannonce gav bedre resultat end Jobnet
Rygterne om de trykte jobannoncers snarlige død er muligvis overdrevne. Berlingske har fundet en avisannonce, der gav flere ansøgere end gennem internettet. P-selskabet Parkeringsgruppen indrykkede først annoncen på Arbejdsformidlingens Jobnet, men det gav meget få ansøgninger. Firmaet forsøgte så en gammeldags avisannonce, og det gav “op mod 30 ansøgere”.

Hos Jobindex kan vi naturligvis ikke ignorere en sådan udfordring. Vi har kunder, der modtager 2-300 ansøgninger, og vi mener derfor godt vi kan generere mere end 30 ansøgere til en stilling, der ikke kræver særlige kvalifikationer. Vi har derfor tilbudt firmaet en gratis jobannonce på Jobindex, mod at vi kan få lov til at skrive om resultaterne. Det må dog vente på at firmaet har brug for endnu en ny parkeringsvagt, men hold øje med artiklen i et kommende nyhedsbrev.
Læs artiklen hos Business.dk

98% af kunderne hos Jobindex er tilfredse med Jobindex
Kunderne hos Jobindex er meget tilfredse – Ole Dreyer fra Compass Human Resources er en af dem: Vi er generelt meget tilfredse med samarbejdet, og har været det i mange år. Vi ser jer som en af vores vigtigste samarbejdspartnere i forbindelse med annoncering, og anbefaler jer til vores kunder.

Mange både større og mindre kunder vender trofast tilbage – og mange af dem har ligesom vores medarbejdere været med i over 5 eller 10 år. Det er vi meget stolte af, og det skyldes vores tilfredse kunder:

  • 98% er tilfredse og 53% er meget tilfredse med Jobindex
  • 99% vil højst sandsynligt og 66% vil helt sikkert annoncere igen
  • 98% vil højst sandsynligt og 63% vil helt sikkert anbefale Jobindex
  • 82% mener vi er bedre end konkurrenterne, mens 17% mener, vi er lige så gode, og kun en enkelt kunde mener, vi er dårligere.

Læs hele undersøgelsen på www.jobindex.dk/kundetilfredshed

Annonceskrivningskurser i København og Århus
Vi holder 3 jobannonceskrivningskurser i København og Århus i efteråret. På kurset lærer du at skrive bedre jobannoncer, som rammer målgruppen. Der er tale om et intensivt kursus med max. 8 deltagere pr. kursus, hvor der er tid til at gå mere i dybden og give deltagerne mere med hjem i værktøjskassen. Kurset koster kr. 2500 plus moms pr. deltager.

Læs brochure om vores kurser
Læs om programmet for kurserne
Tilmelding til kurset i København den 21. september
Tilmelding til kurset i Århus den 6. oktober
Tilmelding til kurset i København den 17. november

Ring til Anne Sevel på 3832 3354 eller skriv til as@jobindex.dk for yderligere informationer, og klik på linkene ovenfor for tilmelding.

Venlig hilsen

Kaare Danielsen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar