Nyhedsbrev maj 2010


Nyhedsbrev maj 2010
Resultater fra European Employee Index 2010 Resultatet af European Employer Index undersøgelsen for 2010 blev præsenteret på en stor konference hos Lundbeck og Grundfos i går og i dag. Undersøgelsen bidrager til en større forståelse af, hvordan man tiltrækker og fastholder kompetente medarbejdere.

Med denne viden er virksomhederne bedre rustet i konkurrencen om medarbejdere, og har mulighed for at opnå konkurrence- og økonomiske fordele igennem motiverede og engagerede medarbejdere. Undersøgelsen er lavet af konsulentfirmaet Ennova. Jobindex er samarbejdspartner og vi har fået lov til at give rapporten gratis til vores kunder.

Danskernes arbejdsglæde er faldet lidt i år, men den gode nyhed er, at Danmark stadig har verdens gladeste medarbejdere. De offentlige arbejdspladser har lidt gladere medarbejdere end de private. Læs European Employee Index 2010 rapporten Prøv jobglædetesten hos Jobindex

Konference om arbejdsglæde den 20. maj Kom til konference om arbejdsglæde den 20. maj i København og oplev Lars Kolind, Alfred Josefsen, verdens mest dovne millionær Fred Gratzon, forsangeren i Johnny Deluxe Noam Halby og 6 andre fantastiske talere. Jens Gaardbo er konferencier.

Få inspiration og ideer fra virksomheder som IKEA, ISS, Irma, zappos.com, FCK og mange andre. Lær at skabe mere arbejdsglæde og fremragende resultater i din organisation. Slip af med højt sygefravær, stress og udbrændthed og få et ordentligt skud energi og engagement.

Det foregår den 20. maj 2010 kl. 9-16 i Marketenderiet i Valby. Pris: 1.900 excl. moms per billet og kun 1.500 hvis man køber 3 eller flere billetter. Se videoer fra sidste års konference Læs mere om konferencen og tilmeld dig

Med Jobindex får du hole-in-one Synes du, der er for langt mellem de kvalificerede ansøgere til jobbet? Så prøv Jobindex' Profilannonce med CV-match og få de bedste kandidater. Det koster kun 4.995,-

Med CV-match håndplukker vi de bedste kandidater til dig. Med udgangspunkt i stillingsbeskrivelse og dine ønsker til kandidat matcher vores rekrutteringskonsulenter dit behov med profilerne blandt 75.000 CV'er i vores database. De mest relevante kandidater får din jobannonce direkte i indbakken - med en personlig opfordring til at søge. For 4.995,- får du:

  • din jobannonce eksponeret alle relevante steder på Jobindex.dk
  • en kort appetizer-tekst, der reklamerer for din annonce
  • målrettet match med relevante profiler blandt 75.000 CV'er hos Jobindex
  • e-mail kontakt til alle kvalificerede kandidater
  • 3 måneders garanti for opfølgning, eventuel genindrykning og genmatch
Læs om profilannoncer med CV-match

Jobindex forfatter en målrettet jobannonce for kun 2.500,- Ønsker du yderligere sikkerhed for at tiltrække de rigtige målgrupper, så kan vores rekrutteringskonsulenter skrive en målrettet jobannonce for dig. Vi telefoninterviewer en nøgleperson om jobbet og din virksomhed, og på den baggrund skriver vi annoncen. Læs om annonceskrivning

Ring til os på 38323355 for at høre nærmere om CV-match og Annonceskrivning.

Annonceskrivningskursus i København og Århus Vores jobannonceskrivningskurser har været overtegnede, så vi afholder to ekstra kurser den 27. maj i Århus og den 15. juni i København.

På kurset lærer du at skrive bedre jobannoncer, som rammer målgruppen. Der er tale om et intensivt kursus med max. 8 deltagere pr. kursus, hvor der er tid til at gå mere i dybden og give deltagerne mere med hjem i værktøjskassen. Kurset koster kr. 2500 plus moms pr. deltager.

Læs om kurset i Århus Læs om kurset i København Tilmelding til kurset i Århus den 27. maj Tilmelding til kurset i København den 15. juni

Ring til Anne Sevel på 3832 3354 eller skriv til as@jobindex.dk for yderligere informationer, og klik på linkene ovenfor for tilmelding.

Venlig hilsen

Kaare Danielsen