Nyhedsbrev marts 2008


Nyhedsbrev marts 2008
Du er inviteret til at møde 2500 kollegaer på HR-området Du er hermed inviteret til at deltage i Træfpunkt Human Resources i Øksnehallen i København onsdag og torsdag den 3. og 4. oktober. Messen er åben begge dage fra kl. 9.00 til kl. 16.00. Jobindex er igen i år mediepartner for Danmarks største HR-messe, hvor over 2500 fagfolk inden for Human Resources sidste år lagde vejen forbi Øksnehallen. Træfpunkt HR har mere end 140 udstillere inden for personaleledelse og -udvikling med mange aktiviteter på standene. På Keynotes Corner og Speakers Corner er programmet fyldt med spændende HR-indlæg fra anerkendte og nyskabende talere. Der er gratis adgang for dig og dine kolleger - vi glæder os til at se jer. Forhåndstilmeld dig på www.traefpunkt-hr.dk under punktet "Adgangskort 2007" i menuen til venstre (lidt svært at finde). Tilmeld dig til Træfpunkt HR 2007

Gratis HR 2007 seminar - Sæt kryds i kalenderen 15. november Kom og hør SuperBest, Vestas og Google fortælle om deres erfaringer med Employer Branding. Jobindex ser frem til at byde dig og dine kolleger velkommen til HR 2007 i Radisson Falkoner Hotel i København torsdag den 15. november 2007 i tidsrummet fra kl. 8.30-12.30. Kom og hør 3 HR-chefer fortælle, hvordan de tiltrækker de bedste medarbejdere. Vi glæder os til en udbytterig dag, som også plejer at være en oplagt mulighed for networking med HR-chefer og HR-folk fra dansk erhvervsliv. Tilmeld dig allerede nu på: www.jobindex.dk/hr2007 Læs programmet for HR 2007 den 15. november Tilmeld dig til HR 2007 den 15. november

Nye rekorder under opsejling på arbejdsmarkedet Dansk Jobindex har med få afbrydelser været støt stigende siden starten af 2004. Denne fremgang er fortsat ind i 2007 og antallet af nye jobannoncer ligger i juni på et rekordhøjt niveau. Der blev således lagt 34.400 nye jobannoncer på nettet. Erfaringsmæssigt svarer 34.400 jobannoncer til 51.600 stillinger, da hver jobannonce i gennemsnit indeholder 1,5 stillinger.

Kigger man på hele 2. kvartal, så blev der for første gang nogensinde lagt over 100.000 nye jobannoncer på nettet i løbet af et kvartal. Helt præcist blev der lagt 101.200 nye jobannoncer på nettet i 2. kvartal hvilket var 6 % flere end i 1. kvartal.

Et så stort antal nye jobannoncer giver en klar indikation af, at arbejdsmarkedet endnu ikke er færdigt med at sætte rekorder. I maj nåede ledigheden for første gang siden 1970'erne ned under 100.000 personer men det store og stigende antal jobannoncer viser, at det er meget sandsynligt, at vi endnu ikke har set ledighedsbunden. Trods væksten i dansk økonomi er gået en smule ned, så er der fortsat fuldt tryk på arbejdsmarkedet. Læs Dansk Jobindex for juli 2007 (PDF)

Dansk Aktie Analyse anbefaler køb af Jobindex Dansk Aktie Analyse har analyseret Jobindex aktien og skriver bl.a.: "I gode tider på aktiemarkedet skal man være på vagt for, hvad man køber op i. Når alt kan sælges, er der en tendens til, at der bliver ført selskaber af tvivlsom kvalitet på børsen. Men der er også undtagelser, og Jobindex er et eksempel."

"Vi har stor tillid til både forretningsmodel og ledelse og tror, at Jobindex har et spændende og stort potentiale, dels alene i den danske forretning, dels i en international ekspansion og endelig i muligheden for, at en kapitalstærk aktør giver et samlet købstilbud på selskabet. Vi anbefaler derfor aktien på KØB."

Læs artiklen om Jobindex

Læs analysen af aktien

Venlig hilsen

Kaare Danielsen